Regenbogen. Dat is bij DeBesteBlijmakers toch wel een beetje hét thema van de afgelopen maanden geworden. Daar regenbogen nog steeds mateloos populair zijn en je er zulke leuke dingen van kunt maken, ben ik hier mee aan de slag gegaan.

 

 

Het begon allemaal met een klant die bij mij een regenboogkussen vond waar ze al poos naar op zoek was (altijd leuk om te horen natuurlijk). En ze bestelde meteen twee exemplaren. De kussens heb ik gemaakt van wafelstof. Een stof die alweer een lange tijd door mijn klanten de meest gekozen stof is en waarvan ik inmiddels een aardige voorraad heb en ook nog eens in heel veel verschillende kleuren. Genoeg in ieder geval om leuke kleurcombinaties te maken. Zoals ook bij de regenboogkussens

 

        

 

De stoere set kussens was net de deur uit, toen ik me bedacht dat een lieve variant misschien ook wel leuk zou zijn. Zo maakte ik een kussen met twee verschillende kanten voor een speels effect.

Daarna ben ik gehaakte regenboog ideeën uit gaan werken. Want ook daarmee kun je leuke dingen maken.

Ik begon met een sleutelhanger. Voor papa, Vaderdag dus.

 

 

En eenmaal de smaak te pakken, bedacht ik me dat een regenboog mobile misschien ook wel mooi is. Ik had nog een houten bogenmobile liggen (ooit gekocht, maar tot op heden geen goede bestemming voor gevonden en voilá, daar was die goede bestemming ineens…). Qua kleurcombinatie gooide ik het eens over een heel andere boeg. Lekker stoer met hippe, warme kleuren.

 

 

En zoals dat bij mij wel vaker gaat: van het een kwam het ander. Een speenkoord met een gehaakte regenboog. Dat zou best wel eens leuk kunnen zijn. Uiteraard in zowel een lieve als stoere variant. En nog leuker: met bijpassende sleutelhangers. Een voor papa en een voor mama. Een mooie set om bij een geboorte cadeau te geven (of te krijgen, natuurlijk).

 

          

Vandaag heb ik een sleutelhanger voor Juf gemaakt. Want ja, einde schooljaar he! Voor wie de juf wil bedanken. Helemaal nu, na wat een raar schooljaar was geworden. En ook hier doet de regenboog het leuk.

 

 

Op de mobile na, zijn alle bovenstaande regenbogen ook in andere kleurcombinaties te bestellen. Gewoon even vragen.

Voorlopig heb ik met bovenstaande regenbogen weer leuke nieuwe items in de winkel. Zoek je iets en het staat er niet tussen, stuur mij dan een berichtje. Er is altijd héél veel meer mogelijk.