Over mij

Welkom op site van De Beste Blijmakers.

Sommige van jullie kennen mij misschien van Meubeltjesenzo waar ik gerestylede kindermeubels en handgemaakte accessoires verkocht. Na ruim 8 jaar werd het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik had nog zoveel ideeën die ik bij Meubeltjesenzo geen plek kon geven, dat het de hoogste tijd werd om het roer om te gooien.

Nieuw concept, nieuwe naam, nieuwe website. Dé ingrediënten om al mijn creativiteit kwijt te kunnen. Want hoe leuk is het als je de mogelijkheid hebt (krijgt!) om dat, wat je leuk vindt ook te kunnen (mogen) doen. Inspiratie haal ik overal vandaan: uit mijn (alledaagse) omgeving, uit materialen, patronen en technieken die ik ‘toevallig’ tegenkom maar ook door naar mensen te luisteren en hun ideeën te ‘vertalen’. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos en een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Naast een aantal vertrouwde producten zoals de schommelstoelkussens, de mobiles en de slingers, zul je daarom ook veel nieuwe artikelen en rubrieken vinden. Wil je bijvoorbeeld zelf aan de slag, dan kun je dat aan de hand van (gratis) patronen, kleine haakwerkjes en knutselideeën.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Voor bestellingen, vragen, tips, opmerkingen e.d. mag je me graag mailen: info@debesteblijmakers.nl

Hopelijk tot gauw.

Ingrid Poels