Over mij

Leuk dat je bij DeBesteBlijmakers uit bent gekomen.

Misschien heb je al wat rond gekeken op mijn site, maar misschien wil je eerst even weten wie ‘achter’ DeBesteBlijmakers zit voordat je verder kijkt. Hoe dan ook: welkom!

Mijn naam is Ingrid, getrouwd en moeder van inmiddels twee volwassen kinderen. In het verleden heb ik veel verschillende banen gehad in diverse sectoren en functies. Van administratief tot technisch (als lijstenmaker),  maar mijn eigen ideeën vormgeven is iets wat ik mijn hele leven al het liefst doe. 14 jaar geleden ben ik spontaan begonnen met het restylen van kinderkamermeubeltjes. DeBesteBlijmakers is dan ook ontstaan uit Meubeltjesenzo, waar ik -zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden- voornamelijk kinderkamer meubeltjes restylede. Na ruim 8 jaar hiermee bezig te zijn geweest, en hiernaast ook nog eens mantelzorgtaken op me had genomen, had ik nog zoveel ideeën die ik daar geen plek kon geven, dat het hoog tijd werd het roer om te gooien. In januari 2016 ben ik daarom verder gegaan onder de naam DeBesteBlijmakers.

Nieuw concept, nieuwe naam, nieuwe website. Dé ingrediënten om al mijn creativiteit kwijt te kunnen. Want hoe leuk is het als je de mogelijkheid hebt om dat, wat je leuk vindt te kunnen doen. Inspiratie haal ik overal vandaan: uit mijn (alledaagse) omgeving, uit materialen, patronen en technieken die ik ‘toevallig’ tegenkom, maar ook door naar mensen te luisteren en hun ideeën te ‘vertalen’. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos en een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Een aantal vertrouwde producten zoals o.a. de schommelstoelkussens, de mobiles en de slingers zijn mee naar DeBesteBlijmakers verhuisd, maar er zijn ondertussen ook veel nieuwe producten ontstaan. Soms omdat de klant ernaar vroeg en soms als eigen ontwerp. Richtlijn is bij alles wat de deur uitgaat: het moet een blijmaker zijn. Het moet niet alleen mij, maar vooral de klant blij maken. En zoek je iets, maar je kunt het niet op mijn site vinden: gewoon even vragen, want er is altijd veel meer mogelijk. Dát is nl. het leuke van DeBesteBlijmakers: jij als klant kunt altijd meebepalen in de kleuren, de stofjes of garens, de maten, de ontwerpen enz. zodat het ook echt jóuw bestelling is.

Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik. Voor bestellingen, vragen, tips, opmerkingen e.d. mag je me graag mailen: info@debesteblijmakers.nl

Hopelijk tot gauw.

Ingrid Raue