Bestelinformatie

Algemeen

• Voor het plaatsen van een bestelling of voor het aanvragen van informatie, stuur een mailtje naar info@debesteblijmakers.nl

• De meeste artikelen kunnen op verzoek in andere kleuren of maten worden geleverd. Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het houdt wel in dat je rekening moet houden met een iets langere levertijd (meestal ca. 1 week). E.e.a. uiteraard in goed overleg.

• Alle producten worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen er kleine verschillen ontstaan in maten en afwerkingen. De kleuren op de foto’s kunnen afwijken t.o.v. de werkelijke kleuren.

• Hoewel met grote zorg gemaakt, zijn de producten niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Controleer daarom de artikelen regelmatig op schade en laat je kind niet zonder toezicht van een volwassene hiermee spelen.

• Tenzij anders vermeld, zijn de artikelen van DeBesteBlijmakers niet bedoeld om mee te spelen. Zij is dan ook niet verantwoordelijk voor schade door onjuist gebruik van haar producten.

NB Als ouder ben je ten alle tijde verantwoordelijk voor de veiligheid van je kind.

• Betaling kan alleen middels vooruitbetaling plaatsvinden. Zodra het bedrag is ontvangen, gaat je bestelling binnen 2 werkdagen op de post. Het is uiteraard ook altijd mogelijk om je bestelling af te halen (in Vlaardingen).

• De verzending van de artikelen gaat via PostNL. Brievenbus post kost 3,95 en pakketpost 6,95. Voor het zoekraken of het te laat bezorgen van zendingen kan DeBesteBlijmakers niet aansprakelijk gesteld worden. Verzenden per post is dan ook voor risico van de klant. Op verzoek en voor rekening van de klant kan het pakket wel tegen extra kosten verzekerd verzonden worden.

 

Cadeauservice

Wil je iemand een cadeautje geven en ben je (even) niet zelf in de gelegenheid dit te bezorgen, dan kun je je bestelling altijd zonder extra kosten naar een ander adres laten sturen. Natuurlijk wordt het dan feestelijk ingepakt en als je er een persoonlijke tekst bij wilt doen, dan is dat ook mogelijk.

Of je woont in de buurt (van Vlaardingen) en je zoekt nog een cadeautje: ik heb meer dan genoeg op voorraad. Graag wel op afspraak, maar je kunt dan evt. ook in de avonduren of in het weekend langskomen.

Informeer dus gerust naar de mogelijkheden.