DeBesteBlijmakers wil jouw bestelling zo goed mogelijk afhandelen. Toch kan er een keer iets misgaan. Voldoet een product bij aankomst niet aan de gestelde kwaliteit, dan kan je dit product binnen 14 dagen terugsturen.
Neem hiervoor eerst even contact met mij op om je klacht te melden. Dit kan via een mail naar info@debesteblijmakers.nl. Ik zorg er dan voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Is een product niet naar wens of wil je het ruilen, dan kun je deze op eigen kosten retour sturen binnen 14 dagen. Ook hier geldt: stuur eerst even een mail naar info@debesteblijmakers.nl

De artikelen dienen in originele staat, dus ongewassen, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd te worden. Let er bij het terugsturen van de artikelen op, dat ze goed verpakt zijn zodat ze niet beschadigd raken tijdens het verzenden en zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is.

Na ontvangst van de zending zal ik het bedrag binnen 5 dagen terugstorten op jouw bankrekening. DeBesteBlijmakers retourneert geen verzendkosten.

Kijk voor meer informatie ook bij de Algemene Voorwaarden.

Let op: op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Artikelen kunnen gestuurd worden naar:

DeBesteBlijmakers

van der Duyn van Maasdamlaan 132a

3135 LH Vlaardingen