Afgelopen week had ik weer een leuke bestelling: een setje voor Chloë. Dit setje moest bestaan uit een letterkussen met geborduurde naam en een bijpassende slinger met de volledige naam van Chloë Rose. De kleurcombinatie hiervoor moest roze met zwart/wit worden. Een lieve maar toch ook wat stoere combinatie.

Sinds vorig jaar heb ik een borduurmachine waardoor het ook mogelijk is om een artikel een persoonlijke touche te geven. Zo heb ik al een aantal letterkussens en blokfluithoezen van naam voorzien. En ook op dit letterkussen heb ik de naam geborduurd.

Slingers van naam voorzien doe ik al wat langer. Ook dit is een artikel dat regelmatig besteld wordt (zie hier) en ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. De klant kan uiteraard zelf de kleuren bepalen maar ook de lengte. Iets wat best handig is, want iedere naam heeft weer een andere lengte en de ene slinger komt in een babykamer te hangen en een andere slinger juiste weer in de huiskamer na geboorte en bij verjaardagen. Wel zo fijn als de slinger dan de juiste afmeting heeft.

Een slinger met naam is leuk voor in een baby- of kinderkamer en natuurlijk bij verjaardagen, maar ook heel erg geschikt voor fotoshoots na geboorte of bij cake smashes. Leuk om cadeau te geven, maar nog leuker om te krijgen. Kortom: voor heel veel gelegenheden.

Dit setje voor Chloë is inmiddels op de post. Ook wel leuk om te laten zien is het letterkussen voor Isa-Beau. De letter ‘I’ (weet ik uit ervaring) is niet de meest creatieve letter uit het alfabet, maar door er de naam op te borduren, krijgt het nét iets extra’s.

Voor oude blogberichten zie hier