Een sterren slinger is op zich niets nieuws, maar voor het eerst heb ik hiervoor vilt gebruikt. Een voor mij niet heel vertrouwd materiaal, maar eenmaal hiermee gewerkt te hebben, ben ik fan. De zachte lieve uitstraling die je hiermee creëert, krijg je niet met stof of haken. Hiermee is dus een nieuw item in de webwinkel geboren: een sterren slinger van vilt.

sterren slinger blauw

Daar ik de meeste slingers zo maak, dat ze geschikt zijn om in een babykamer op te hangen, zijn deze meestal 1 á 1,5m lang. De sterren slinger van vilt is ca. 1m lang en daarmee heel erg geschikt om onder een commodeplank te hangen. Of aan de muur boven het ledikantje. Of (evt. met zuignapjes) op of voor een raam.

(Deze blauwe slinger vind je HIER in de winkel)

sterren slinger blauw

Bij de blauw/bruine uitvoering heb ik de sterren afgewisseld met houten kralen. Bij de roze slinger heb ik dat niet gedaan, omdat ik hiervoor een goudkleurig koord heb gebruikt. Met kralen zou je die gouden tint dan weer niet zien. Zonde, vond ik.

Sterren slinger roze

Wat ik dan wel weer anders heb gedaan bij de roze sterren slinger, is er letters op geborduurd. Want ook dat kan op vilt heel goed.

(De roze slinger vind je HIER in de webwinkel).

sterren slinger roze

Het is de bedoeling dat ik de kleurtjes vilt ga uitbreiden en ook het aantal figuurtjes en de mogelijkheden.

De vaste items in mijn webwinkel, zoals de wagenspanners, kasthangers en mobiles zijn vast ook leuk met figuurtjes van vilt, dus wie weet ga ik hier ook nog mee aan de slag.

Ik heb inmiddels een scanNcut apparaat aangeschaft, zodat ik nóg meer mogelijkheden en ideeën kan gaan uitwerken.

De komende tijd gaan jullie hier dus vast meer van zien. En heb je zelf ideeën en/of voorstellen, dan mag je die graag met me delen.