De afgelopen weken heb ik mijn assortiment uitgebreid met babyspeelgoed in de vorm van rammelaars cq bijtringen.

Het begon allemaal met de gehaakte walvis. Deze had ik een poos geleden al gebruikt voor een wagenspanner, een muziekmobile en een schilderijtje.

 

Eigenlijk veel te leuk om er niet nog eens wat mee te maken. Het zeilbootje had ik al eens gebruikt voor een speenkoord en de vuurtoren voor een rammelaar/bijtring, dus eigenlijk heel logisch dat de walvis nu aan de beurt was. Ik gebruikte hem voor een rammelaar/bijtring. In een lekker stoere petrol kleur. En natuurlijk, zoals gebruikelijk, met de optie dat je ‘m ook in heel veel andere kleuren kunt laten maken, waardoor hij bij elke baby en/of babyuitzet past.

 

 

Heel spontaan bedacht ik me dat hij misschien ook nog wel leuk zou kunnen zijn in andere varianten. En inderdaad, de walvis blijkt ook heel geschikt als matroos en prinses.

Ik sluit zeker niet uit dat deze serie verder uitgebreid gaat worden met nog andere varianten. Heb je zelf hiervoor (uitvoerbare) ideeën, dan hoor ik die graag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen ontstonden er nog meer ideeën. Zoals een lieveheersbeestje. In oud (roze)rood en grijs, dus niet in de felle rood/zwart variant. Maar ook hierbij is alles mogelijk qua kleurcombinatie. Wil je haar (of hem) bijvoorbeeld in het geel of groen hebben, dan kan dat uiteraard. Gewoon even vragen.

 

Tot zover even de gehaakte babyspeelgoed versies. Ik heb nl. ook variant van stof gemaakt, omdat je met stof weer heel veel andere mogelijkheden hebt. Zo heb ik een letter rammelaar/bijtring gemaakt. Leuk als kraamcadeau met de eerste letter van baby’s naam. Hiervoor heb ik een demo gemaakt (zie foto), maar  je kunt hiervoor zelf de stofjes uitkiezen en natuurlijk ook de letter.  Zo geef je een origineel gepersonaliseerd (kraam)cadeau die je in zowel een stoere als lieve variant kunt laten maken.

 

Heb je belangstelling voor een van deze rammelaars/bijtringen, laat het me weten. Ze zijn zoals afgebeeld te bestellen, maar je kunt ze ook naar je eigen ideeën uit laten werken. Informeer naar de mogelijkheden.