De bestelling luidde: fleurige letterkussens. Letterkussens zijn op dit moment sowieso het meest bestelde artikel, want het leuke hiervan is toch wel dat de mogelijkheden qua combinaties in kleur- en stofjes eindeloos zijn. Letterkussens kunnen ook nog eens leuk per stuk besteld worden. Ze worden dan meestal als kraamcadeau gegeven. En sinds kort kun je er ook een naam op laten borduren (met eventueel ook nog eens de geboortedatum). Zo maak je een letterkussen nóg persoonlijker.

Zoals de naam al aangeeft, wilden de ouders van Fleur graag fleurige letterkussens en uiteraard was dat mogelijk. Ik had net wat mooie nieuwe stofjes binnen gekregen, die ik met wat klassiekere leuk kon combineren en het resulteerde in dit fleurige resultaat. Hoe leuk is het als je ouders je hiermee welkom heten? De letters staan mooi op een kast, in een vensterbank of op een bed. En is je kind al wat groter, is het een leuke manier om zijn of haar naam te leren lezen.

Voor nog meer leuke combinaties en mogelijkheden, zie hier

De letters zijn inmiddels naar het adres van Fleur verzonden. Andere bestellingen voor letterkussens zijn ook al af. In een volgend bericht zal ik nog een leuke set laten zien. Met weliswaar maar 1 letterkussen en in een heel andere stijl, maar zeker ook de moeite van het tonen waard. Zo leuk, als klanten combinaties van diverse artikelen weten te maken waaruit dan weer hele leuke sets ontstaan.

Voor meer letterkussens en heel veel andere leuks, is mijn vorige blog nog steeds online. Neem gerust een kijkje hier.