Na mijn voorraad grondig opgeruimd te hebben (zie hiervoor ook de rubriek opruiming) was er weer ruimte voor iets nieuws. Of was het toch meer dat er iets nieuws zou komen en mijn voorraad daarom opgeruimd moest worden?!

Hoe dan ook: ze zijn er, de nieuwe items. Voor prinsen en prinsessen. Een beetje door aanstaande Koningsdag geïnspireerd, maar ook wel omdat kroontjes nu eenmaal decoratief zijn en dat niet alleen rond deze tijd van het jaar.

 

 

Ik begon met een wagenspanner met kroontjes. Het idee was er, maar een haakpatroon hiervoor kon ik nergens vinden, dus die moest ik eerst zelf gaan maken. Dit aan de hand van het model kroon dat ik in mijn hoofd had. Zoals je misschien inmiddels gewend bent van mij, probeer ik een ontwerp altijd ook nog in een andere, in dit geval stoere, variant te maken.

Het patroon bleek ook nog eens heel geschikt om er een rammelaar/bijtring van te maken.

Door te variëren met kleuren zijn de combinaties eindeloos. Ze kunnen natuurlijk ook passend bij je babyuitzet gemaakt worden. Als kraamcadeau of ‘gewoon’ voor je eigen prins of prinses.

 

 

Andere plannen voor deze kroontjes zijn een mobiel en een wieghanger. Die ga je dus binnenkort misschien ook nog wel tegenkomen op mijn site.

Ook nieuw is dit kroon kussen. Deze heb ik gemaakt van wafelstof, maar eigenlijk is die in alle kleurtjes en stofjes wel leuk. Gewoon even vragen wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Bestel je dit kussen samen met een schommelstoelkussen, dan krijg je er ook nog eens een leuke korting op.

 

 

Op de foto heb je misschien wel nóg een kroontje gespot. Deze maakte ik met de punchneedle techniek. Leuk als wandhanger in een baby- of meisjeskamer.

Genoeg leuks weer voor jullie prinsen en prinsessen. Het zou zomaar kunnen dat je de kroontjes in nog meer varianten tegen gaat komen.