Wat is het heerlijk en verfrissend om weer eens met nieuwe kleuren te werken. Niet dat er wat mis is met de ‘oude’ kleuren, maar zo af en toe een frisse wind door mijn assortiment is natuurlijk altijd fijn. Klanten zijn vaak ook op zoek naar iets nieuws, naar iets wat op dit moment hip is en…. geef ze eens ongelijk.

 

 

Nieuwe kleuren nodigen ook uit tot nieuwe creaties. Zo had ik kort geleden al een keer een drieluik gemaakt in azuur en wit met grijs. Dit setje kreeg dan (op verzoek van de klant) een maritiem karakter. De nieuwe kleur terra en het panterprintje in combinatie met oker en zwart/wit vroeg echter wel om een iets stoerder thema: dieren. Jungle dieren. Dierentuin dieren, zo je wilt. Een drieluik met een totaal andere uitstraling.

 

Wilde dieren set

 

Om de nieuwe stofjes te introduceren koppelde ik hier een verloting aan. Een letterkussen. De winnaar mocht zelf een combinatie kiezen uit de stofjes en het werden dus de panterprint met een effen zware stof.

 

Letterkussens

 

Verder maakte ik er ook nog een slinger van deze nieuwe stofjes.

 

Panterprint slinger

 

Het leuke was, dat er kort daarna al een klant een sterkussen wilde in de oker stof.

 

Sterkussen

 

En deze nieuwe kleuren inspireerde mij meteen ook tot een passend speenkoord.

 

Speenkoord terra

 

En zo is er gelijk een heel nieuw assortiment ‘geboren’. En wie zelf ook nog een idee heeft voor deze nieuwe kleuren c.q. stofjes… ik zou zeggen: geef het door en wie weet wat voor leuks er hierbij uit komt.

-.-.-.-.-.-

 

Wil je (terug)kijken op mijn ‘oude’ blog? Die vind je hier.