Voor wie het nog niet gezien heeft, er staan wat nieuwe artikelen op de site, waaronder deze zachte letterblokken. Dit zijn schuimrubber kubussen met letters erop. Ik heb even een demo setje gemaakt, zodat je kunt zien wat er mogelijk is.

De kubussen zijn 9x9x9cm groot en je mag uiteraard zelf de stofjes kiezen. Vaste klanten weten dat er altijd veel keus in stofjes is en dat je daardoor altijd iets passends vindt. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan denk ik graag met je mee.

De kubussen kosten €7,50 per stuk en zijn leuk als kraamcadeau of voor je eigen babykamer.

Kijk voor meer informatie hier

Je bestelling kun je via de mail of het contactformulier plaatsen. Geef dan ook gelijk aan in welke kleur(en) je de kubussen had willen hebben, dan ontvang je van mij foto’s van mogelijke stofjes.

Naast deze zachte letterblokken heb ik inmiddels ook een heel assortiment aan andere artikelen met letters, zoals bijvoorbeeld letterkussens. Deze zijn zeer populair. Sommige klanten kopen er 1 als cadeau en sommigen willen de hele naam van hun kind in letterkussens. Ook leuk is een geborduurde naam erop. Meer dan genoeg keus dacht ik zo. Gewoon even vragen.

Maar je kunt ook een slinger bestellen met de naam van een kind erop. Ook een leuk cadeau, want een slinger gaat nl. vaak heel veel verjaardagen mee. En hierbij kun je dan weer kiezen uit gehaakte versies of van stof.

Onderstaande slinger kun je laten maken, maar wil je ‘m liever zelf maken, dan is het patroon via de website verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Volgens mij heb je hiermee meer dan genoeg keus voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau. Levertijden zijn een beetje afhankelijk van de drukte. Ik probeer altijd wel rekening te houden met bepaalde data, dus overleg het altijd even.