Sinds kort heb ik mijn assortiment uitgebreid met poppenreiswiegjes. Hippe, handgevlochten wiegjes waar menig poppenmoederhartje sneller van gaat kloppen. Helemaal ook daar de bekleding passend bij een meidenkamer of de smaak van de poppenmoeder gekozen kan worden. Want ja, dat blijft toch altijd wel het leukst.

Ondanks dat ik zelf veel verschillende stofjes op voorraad heb, kiezen klanten toch vaak voor dezelfde stofjes voor de poppenreiswiegjes, zoals oudroze met zwart/witte stipjes. Helemaal in, op dit moment, dus ook niet heel verwonderlijk natuurlijk.

Maar er is nog heel veel meer leuks, zoals bijvoorbeeld bovenstaand dierenprint stofje. Met groen en oudroze, dus ook weer leuk te combineren met stoffen in deze kleuren.

Een ander leuk nieuw stofje is toch wel het stofje met de libel. Dit stofje is op verzoek van een klant ingekocht en ook dat is mogelijk. Als je iets speciaals wilt en ik heb het niet in mijn assortiment, dan kijken we samen of we iets moois kunnen vinden. Het leuke daarvan is, dat andere klanten zo een stofje dan vaak ook weer ‘omarmen’.

Om de wiegjes extra leuk te houden, heb ik de prijs zo laag mogelijk gehouden. Je betaalt voor een wiegje inclusief matrasje, dekentje en kussentje in stofjes naar keuze €35. Ik maak ze in principe alleen op bestelling, zodat je altijd zelf de stofjes kunt meebepalen.

En weet je wat nou zo leuk is van de reiswiegjes: ze zijn ook erg leuk voor een beer of andere knuffel. En ook in stoere stofjes heb ik een leuk aanbod. Dus berenpapa’s, kom maar op!!

Verder is het ook nog steeds mogelijk om alleen bekleding voor een poppenbedje te bestellen. Heb je dus zelf een poppenbedje staan en zoek je daar een matrasje, dekentje en kussentje op maat voor, dan maak ik die uiteraard ook. Je hoeft hiervoor alleen de afmeting van de bodem door te geven. Is de bodem niet rechthoekig, dus ovaal bijvoorbeeld, dan is het voor mij handig als je mij er een patroon van stuurt. Een poppenbedsetje kost €17,50 en ook hiervoor geldt: jij bepaalt zelf de stofjes.

Mocht je dus belangstelling hebben voor een poppenreiswiegje of alleen voor een setje, mail gerust voor wat betreft de mogelijkheden.