Een poppenreiswiegje. Een tweedehands poppenreiswiegje in perfecte staat. Ja, anders zou ik deze natuurlijk nooit hebben gekocht. Een jaar of 13 geleden begon ik met het restylen van kleine kinderkamermeubels én poppenbedjes. Toen nog onder de naam Meubeltjesenzo. De meubeltjes verdwenen langzaam maar zeker, maar veel van de andere artikelen verhuisden mee naar DeBesteBlijmakers. Ook het restylen van de poppenbedjes raakte daarmee in het slop, maar zo héél af en toe…. zoals pas, toen ik dit reiswiegje zag en ik spontaan inspiratie hiervoor kreeg, ja toen ging dit wiegje toch mee naar huis.

Het wiegje kocht ik zonder ‘inhoud’; het matrasje, dekentje en kussentje maakte ik zelf. Alles lekker nieuw en dus fris en schoon. En in hippe kleurtjes en stofjes. Klaar om naar een poppenmoeder te gaan.

Het kussentje en het dekentje maakte ik zo, dat het twee verschillende kanten kreeg. Altijd leuk, leek mij.

 

Het wiegje is geschikt voor een pop van maximaal 45 cm (dit is tevens de lengte van het matrasje). Heb je hier belangstelling voor, kijk dan hier

Voor meer informatie kun je ook altijd contact met mij opnemen.

Maar… misschien heb je al een poppenbedje of -wiegje en wil je alleen maar bekleding hiervoor hebben. Uiteraard is ook dat mogelijk. Meer informatie vind je hier

En ook voor de Hemakratjes of Hemaloopwagentjes kun je een setje laten maken.

Zoals je ziet: er is heel veel mogelijk. Zowel in maten als in stofjes en kleuren. Je kunt altijd geheel vrijblijvend informatie aanvragen.