Voor de haakliefhebbers onder mijn volgers heb ik leuk nieuws: ik heb weer nieuwe haakpatronen uitgewerkt.

 

 

Om te beginnen heb ik van de kegelpoppetjes nu een basisset gemaakt, die je sinds kort kunt uitbreiden met een winterset. De basisset bestaat uit patroontjes voor vader, moeder, kind, baby en hond (dier).

 

 

Vind je het leuk om voor de wintermaanden Sint en Piet, de kerstman met rendier, een kerstengel en sneeuwpop te maken, dan vindt je de patroontjes hiervoor in de winterset. Nu zijn de feestdagen weliswaar net achter de rug, maar de sneeuwpop kan in januari natuurlijk altijd wel (nu nog sneeuw, maar daar kan ik helaas niet voor zorgen….).

 

 

Een ander nieuw patroon dat je nu ook kunt bestellen, is het patroon voor lieveheersbeestjes. Het patroon bevat 2 maten lieveheersbeestje: een grote voor een rammelaar en een kleine voor een speenkoord. Leuk om voor je eigen (klein)kind te maken of als leuk kraamcadeau.

 

 

Naast deze nieuwe patronen, vind je ook nog heel veel andere leuke haakpatronen voor bijvoorbeeld een zeilboot en vuurtoren (deze worden nog steeds het meest besteld), een vlieger, een raket en vliegtuigje en nog veel meer. Neem gerust een kijkje voor het gehele assortiment.

Voor wie alvast wat voor Pasen wil haken, kan met het (gratis) patroon van deze leuke haasjes aan de slag. Je kunt ze in een paastak hangen, maar ze zijn ook leuk als servetring.

 

 

Genoeg leuks dus. Ik wens je alvast veel haakplezier. En mocht je zelf niet kunnen of willen haken, alle artikelen kun je ook door mij laten maken. Uiteraard in door jou gekozen kleurtjes. Gewoon even vragen!!