Het was alweer even geleden dat ik een bestelling voor een muziekmobile kreeg, dus vond ik het extra leuk om er weer eens een te maken. Nog leuker vond ik het om de figuurtjes van de mobile terug te laten komen in lijstjes. Ik had dit al eens gedaan met vliegtuigjes en een uil, maar niet eerder met Walvis en co. (overigens allemaal eigen ontwerpen). De klant wilde graag alles in mint en wit en voor het mooie heb ik hier dan lichtgrijs aan toegevoegd.

Zie ook: https://www.debesteblijmakers.nl/winkel/op-maat/mobiles-muziek/walvis-muziekmobile/

 

Aan setjes werken is niet alleen erg leuk, maar ook best een uitdaging om alles perfect op elkaar af te stemmen en het dan vooral niet té saai te laten worden.

Ik heb vooraf meestal geen plan van aanpak of een concreet idee hoe het allemaal gaat worden: ik bouw het beetje bij beetje op. Zo blijft het eindresultaat ook voor mij een verrassing.

De lijstjes maken vond ik toch wel het leukst van deze opdracht. Ik had eerst in gedachte om mint stofjes te gebruiken, maar dat werd toch wel een beetje teveel van het goede. De witte stof met grijze ministip bleek perfect.

Zie ook: https://www.debesteblijmakers.nl/winkel/op-maat/baby-op-maat/set-lijstjes-walvis/

                                     

Tot slot maakte ik bij deze set ook nog een bijtring c.q. rammelaar. Met een vuurtoren mét rammelkraal.

Setjes maken, zoals deze Walvis en co., blijft leuk. Mocht je zelf ook leuke ideeën voor een set hebben, kom maar op. Ik werk ze met plezier voor je uit.

Zie: https://www.debesteblijmakers.nl/winkel/op-maat/baby-op-maat/bijtring-vuurtoren/

NB: alle blogberichten van 2013 tot en met maart 2019 zijn nog te lezen op

https://inge-dingen.blogspot.com/