‘Vederlicht’ is het eerste blogbericht via mijn website en niet zoals tot op heden via mijn blogspot site Ingedingen (http://inge-dingen.blogspot.com/), die overigens nog wel online is, dus je kunt er gerust nog een kijkje nemen. Het is voor mij dan ook nog even zoeken hoe het e.e.a. hier werkt.  In ieder geval is het jou gelukt mij hier te vinden. Welkom!!

De afgelopen weken heb ik weer veel leuke nieuwe ontwerpen uitgewerkt. De meeste vind je nog op mijn ‘oude’ blog, maar vanaf vandaag komt alles dus hier te staan. En ik begin gelijk met een vederlicht ontwerp: een mobile met gehaakte veertjes (zie ook: https://www.debesteblijmakers.nl/winkel/gehaakt/mobiles-gehaakt/veertjesmobile/).

Het leuke is, dat je momenteel veel mobiles ziet die als basis een borduurring hebben. Deze ringen zijn dus echt voor heel veel meer geschikt dan alleen voor borduurwerken. Ik heb een aantal al gebruikt om wandhangers mee te maken. Ook hier zijn ze zeer geschikt voor. Maar nu heb ik ‘m dus voor een mobile gebruikt. De speels gehaakte veertjes passen hier perfect bij en de houten kralen maken het geheel af. Een vederlicht ontwerp zou je kunnen zeggen.

Of ik ‘m ook nog in andere kleuren ga maken, hangt natuurlijk wel een beetje van mijn klanten af. Dus: durf gerust te vragen, dan ga ik de uitdaging aan.