banner DBB 1
Zo af en toe vind ik het leuk om zelf een idee voor een haakpatroon uit te werken. Je vindt al een aantal eigen ontwerpen op mijn website en vanaf nu is daar een patroon bijgekomen, waarover in deze nieuwsbrief meer.
Het thema van de vorige nieuwsbrief was zwart/wit, daar heb ik vandaag nog een leuke aanvulling op.
Verder vind je onderaan de brief weer een leuke weekend-deal. Allemaal weer hele leuke dingen, dus mocht ik je nieuwsgierig hebben gemaakt, lees dan vooral verder.

lieveheersbeestje

Het patroon voor het lieveheersbeestje maakte ik al vorig voorjaar. Ik begon met een formaat voor een rammelaar/ bijtring, maar bedacht me dat 'ie in een maatje kleiner ook leuk kan voor een speenkoord.
Ik heb 'm zelfs in verschillende kleurtjes gemaakt, want dat is namelijk het leuke van deze beestjes. Verder doen ze het vast ook leuk aan een (muziek)mobiel.
Genoeg mogelijkheden, dus laat je fantasie de vrije loop.
Rita 3

z w a r t / w i t

Vlak na de vorige nieuwsbrief kwam ik deze geweldige zwart/witte muzieknoten stof tegen. De wit/zwarte variant heb ik al lang in mijn assortiment, maar deze leek mij een hele bruikbare variant.
Prompt dat ik kort erna een klant voor blokfluithoesjes had die deze stof helemaal zag zitten. En wat zijn de hoesjes tof geworden.

g o u d

Deze week maakte ik voor het eerst in ruim 10 jaar een schommelstoelkussen met 'goud'. Hoe leuk is dat?
Nog leuker is, dat een klant altijd zelf de stofjes kan kiezen. De afgelopen jaren kiezen klanten meestal voor een wafelstof, maar deze klant wilde dus goud. En ook dat kan, zoals je ziet.
Linda J. 2
Siem

w e e k e n d - d e a l

Als je dit weekend letterblokken bestelt, ontvang je 10% korting hierop. Letterblokken worden van 9cm schuimrubber gemaakt en je bepaalt zelf de stofjes en natuurlijk de letters.
Leuk voor je baby- of kinderkamer, maar zeker ook leuk als kraamcadeau.
Informeer gerust en vrijblijvend naar de actuele stofjes.
Mocht je belangstelling hebben voor een van bovenstaande artikelen, dan weet je me vast wel te vinden. Je kunt mij altijd een mailtje (info@debesteblijmakers.nl) sturen voor vragen of bestellingen.

Ik wens je een heel fijn weekend.
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet