banner DBB 1
Zwart/wit. Heel eerlijk gezegd ben ik geen groot fan van deze combinatie. Tenminste, niet zonder dat er iets van kleur bij zit. Want dan ben ik namelijk juist wel fan van zwart/wit. Het mooie is ook, dat zowel zachte als felle kleuren het leuk doen bij deze contrastcombinatie en het mede daardoor zelfs een mooie combinatie voor een baby- of kinderkamer kan zijn. De afgelopen week maakte ik ook weer twee leuke zwart/wit met kleur items op bestelling. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder.

v o o r p o p

Daar ik setjes voor poppenbedjes alleen op bestelling maak, kan de klant altijd zelf de stofjes kiezen. Zo koos de klant voor dit setje een zwart/witte combinatie met oudroze.
Zoals je ziet geeft het oudroze iets liefs aan het zwart/wit, terwijl het tegelijk ook best stoer aandoet. Ik ben fan!!

Het dekentje en het kussentje maak ik het liefst met twee verschillende kanten. Een optisch omslagje geeft het dekentje een mooi accent.
M - Mason

l e t t e r k u s s e n

Zwart/wit wordt vaak gekozen voor een letterkussen. Meestal zonder een naam, maar de klant van dit kussen wilde hier graag een geborduurde naam op. Uiteraard behoort dat tot de mogelijkheden. Ze koos hiervoor oker. Een kleur die het altijd goed doet in combinatie met zwart/wit.

l e n t e s l i n g e r

Dan kun je zwart/wit ook nog eens combineren met zowel oker als oudroze. Ook dát kan met zwart/wit, zoals je bij deze lenteslinger ziet. En dan zelfs ook nog eens samen met een lief oudroze bloemetje en een stoer panterprintje. Hoe leuk is dat?!
oker zwart wit oudroze 1
Maartje 2

b l o k f l u i t h o e s

Muzieknoten, een van de meest bekende zwart/witte combinaties. Bij deze blokfluithoes zie je dat zwart/wit ook heel mooi is in combinatie met pastel.
De hoesjes maak ik ook alleen op bestelling, dus kun je altijd zelf een kleurcombinatie maken, mét of zonder zwart/wit.
Je ziet het: zwart/wit is niet saai. Je kunt het een stoere, maar ook lieve uitstraling geven. Verder is het een redelijk tijdloze combinatie en altijd weer aan te vullen met kleuren die op dat moment 'in' zijn.

Alle bovenstaande artikelen zijn overigens ook zonder zwart/wit te bestellen. Stuur mij een mailtje (info@debesteblijmakers.nl) voor de actuele stofjes om een leuke combinatie te maken.
Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet