banner DBB 1
Blijmakers moeten ook echt blijmakers zijn. En dat kan op verschillende manieren. Door middel van een cadeauservice of leuke artikelen in de uitverkoop. En natuurlijk door zoveel mogelijk aan wensen van klanten te voldoen, want dat is de afgelopen 5 jaar toch wel dé kracht van DeBesteBlijmakers gebleken. En ook hier ga ik in het nieuwe jaar mee verder.
CADEAU SERVICE

Veel artikelen uit mijn assortiment zijn geschikt om cadeau te geven. Bij zwangerschap, geboorte of verjaardag of gewoon ‘zomaar’. Ben je echter zelf niet in de gelegenheid het persoonlijk te overhandigen, dan kun je er ook altijd voor kiezen om het door mij op te laten sturen. Ik zorg er dan voor dat het mooi verpakt wordt en wil je een persoonlijke boodschap meesturen, ook dat is mogelijk.
Deze service geldt uiteraard op alle artikelen en er worden hier geen extra kosten voor gerekend.
Maela
letterkussen M
FOTO’S VAN KLANTEN
Nieuw op mijn website is de rubriek ‘foto’s van klanten’. Ik krijg soms nl. leuke foto’s van klanten toegestuurd en sommige daarvan plaats ik dan wel op social media, maar verder doe ik er niets mee. Ergens wel jammer, maar vanaf nu krijgen deze foto’s een eigen plekje op mijn website. Heb jij een artikel bij DeBesteBlijmakers gekocht of cadeau gekregen en vind je het leuk hiervan een foto te delen, dan is dat nu mogelijk. Stuur je foto naar: info@debesteblijmakers.nl
OPRUIMING

Het is altijd heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met opruimen. Zo ook bij DeBesteBlijmakers. Zoek je dus nog iets leuks voor een baby- of kinderkamer of een leuk (kraam)cadeautje, neem dan gerust een kijkje in de opruiming.
op=op
sterkussen rib wafel
Elline 2
RIBSTOF

Op dit moment zijn ribstofjes weer helemaal in. Daar ik graag meega in de wensen van klanten, wil ik deze stof ook aan mijn assortiment toevoegen. Ik ben begonnen met het maken van een sterkussentje in deze stof. Een klant heeft inmiddels een poppenbedsetje besteld waar ik dit ribstofje in heb verwerkt en voor weer een andere klant heb ik de letters van een naamslinger ermee gemaakt. Allemaal heel verschillende artikelen waarbij het ribstofje het leuk doet. Mocht er meer belangstelling zijn, gaat het aantal kleuren zeker uitgebreid worden.
Zoals je hebt kunnen lezen is er veel mogelijk bij DeBesteBlijmakers. Mis je ondanks dat toch iets of heb je vragen, laat het me gewoon weten.
Ook tips, ideeën en opmerkingen zijn altijd van harte welkom. Net als jij!!

Groetjes,
Ingrid
MailPoet