banner DBB 1
Leuk dat je deze nieuwsbrief leest. Welkom. Ik praat je weer even bij over de afgelopen week. Behalve dat ik weer heel wat naamslingers heb mogen maken, heb ik ook nog wat blijmakertjes gemaakt. Gebreide blijmakertjes, schattige poppetjes die leuk zijn om cadeau te geven, maar zelf houden mag natuurlijk ook...!
Lees je mee?

b l i j m a k e r t j e s

Hoe leuk is dat: gebreide blijmakertjes. Nu is het wel zo, dat al mijn producten eigenlijk al blijmakers zijn, of tenminste als zodanig bedoeld zijn, maar toch... de naam blijmakertjes hoort vanaf nu bij deze schattige, gebreide poppetjes.

Ze zijn heel geschikt om cadeau te geven bij een geboorte. Aan de baby, maar een broertje of zusje kun je er vast ook blij mee maken?! Of als verjaardagscadeau, als troost of 'gewoon zomaar'.

Voor nu heb ik alleen nog deze twee leukerds, maar het is de bedoeling dat de 'blijmakertjes-familie' de komende tijd letterlijk uit-gebreid gaat worden.
Houd ze dus vooral in de gaten.
En natuurlijk maak ik ze ook op bestelling.
Abel
Tobias

n a a m s l i n g e r

Naamslingers, ze worden momenteel bijna wekelijks besteld.
De afgelopen week ook weer, waarvan vier slingers zelfs voor 1 klant. Ze had een kleurcombinatie gekozen die ze op mijn website had gezien en hiermee wilde ze alle vier de naamslingers. Dat kan uiteraard. Ik heb ze alleen wel allemaal nét ietsjes anders gemaakt, zodat ze toch ook weer uniek zijn.
Je ziet het: de mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs bij 1 kleurcombinatie.
Heb je ook belangstelling? Mail me voor de actuele stofjes.

l e t t e r k u s s e n

Niet alleen voor naamslingers, ook voor letterkussens zijn de mogelijkheden eindeloos.
De klant van dit letterkussen koos voor een zwart/witte combinatie. Lekker tijdloos en stoer.
En ook letterkussens zijn, net als de naamslingers, leuke kraamcadeautjes.
T cactus
paashaasringen

g r a t i s p a t r o o n

Het duurt nog wel even, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het haken van paasversiering. Het gratis patroon voor deze paashaasringen vind je op mijn website. Je kunt de haasjes in een paastak hangen, maar ze zijn ook leuk als servetring. Of geef ze cadeau.
Vorige week had ik een actie voor 25% korting op alle artikelen uit LIEF en STOER, ook de komende tijd krijg je nog deze korting op je aankopen. Zoek je dus nog een leuk kraam- of verjaardagscadeau, neem dan gerust een kijkje.
De korting geldt niet op maatwerk en voor artikelen uit de rubriek 'meer leuks'.
Heb je vragen, stel ze mij gerust via de mail: info@debesteblijmakers.nl

Lieve groet en tot gauw,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet