banner DBB 1
Nog eventjes en dan is het pakjesavond. Dat kon ik hier ook heel goed merken. Sint bestelde er weer als vanouds op los. Dit keer voornamelijk letterkussens en blokfluithoesjes. Vooral die laatste is een zeer populair cadeau bij de Sint en dat al jarenlang....! Eens kijken wat de kerstman dit jaar gaat bestellen.
Verder heb ik onderaan de nieuwsbrief nog een leuke Sint aanbieding voor haaksters.

hoes met bijpassende tas

Ook de Sint blijft vernieuwen. Dit keer wilde hij niet alleen een blokfluithoes met naam, maar hierbij passend ook een tas, zodat Laurie daar haar blokfluit en lesboek in mee kan nemen.
Uiteraard kom ik aan zo een verzoek graag tegemoet.

De tas heb ik, op verzoek van Sint, van dubbele stof gemaakt. Dus goed stevig en ook wel zo mooi.

De tas staat nog niet op de site, maar dat gaat zeker gebeuren. Hij kost inclusief naam €25. En uiteraard kun je zelf de stofjes hiervoor kiezen.

Stuur mij bij belangstelling gerust een mailtje.
Ineke 8

stoere blokfluithoes

Zoals al vermeld, bestelde de Sint dit jaar ook een stoere blokfluithoes. Soms lijkt het erop dat er alleen maar meisjes naar blokfluitles gaan gezien het feit dat de meeste hoesjes die bij mij besteld worden voor meisjes zijn.
Extra leuk dus als ik ook eens een stoere hoes mag maken, zoals deze.
Ik heb meer dan genoeg stoere stofjes liggen, dus jongens: kom maar op!!

l e t t e r k u s s e n s

De Sint besteld dit jaar ook een aantal letterkussens. Een gezonde en duurzame variant op de chocoladeletter dus een eigentijdse keuze van de Sint.
Zoals je ziet ook een stoer letterkussen. Op beide kussens heb ik de naam geborduurd, wat een extra persoonlijke noot eraan geeft.

Mocht de kerstman ze ook willen bestellen, laat hem er dan niet al te lang mee wachten, want ze kosten nogal wat tijd om ze te maken, dus wees er op tijd bij.
Iris - W
Iris - O
Sint en Piet 2

hij komt, hij komt...

De Sint, maar ook een leuke nieuwsbriefactie: t/m 5 december betaal je voor de haakpatroontjes voor de kegelpoppetjes (de basispatronen plus diverse varianten waaronder ook Sint en Piet) geen €3,50 maar €2,--.
Stuur mij bij belangstelling een mail met de code SINT21. De patroontjes ontvang je na betaling in een PDF.
Deze week nog de laaste Sint bestellingen wegwerken. Voor kerstbestellingen is er nu nog ruimte, maar dat kan na zondag zomaar veranderen. Wees er dus op tijd bij als je je bestelling op tijd in huis wilt hebben.

Maak er een gezellige pakjesavond van en tot gauw.
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet