banner DBB 1
De Sint is inmiddels in het land en de kinderhartjes kloppen vol verwachting. De hulpsinten hebben hier ook al wat bestellingen geplaatst, dus op naar pakjesavond.
Ondertussen, zoals ieder jaar, gaan de voorbereidingen voor de kerst parallel aan het sinterklaasfeest, dus vandaag een nieuwsbrief met sterretjes.

s t e r k u s s e n

Mijn ontwerp van dit sterkussen blijkt na een aantal jaren nog steeds erg populair te zijn: het wordt zeer regelmatig besteld.
Nu kun je dit kussen natuurlijk zelf haken, maar dit roze exemplaar is kant-en-klaar te koop. En het leuke is: je vindt 'm nu zelfs in de opruiming (let wel: maar 1 exemplaar beschikbaar).
Wil je het kussen toch liever zelf haken, dan is het patroon hier verkrijgbaar.
petrol sterkussen

s t e r k u s s e n (2)

Het patroon voor het gehaakte sterkussen is gebaseerd op deze stoffen variant. Die verkocht ik namelijk heel vaak voordat ik er een gehaakte versie van had gemaakt. Dit sterkussen was een tijd lang heel erg populair. De laatste jaren helaas wat minder. Jammer, want je kunt de stofjes ervoor zelf uitzoeken, dus altijd passend bij je baby- of kinderkamer. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden.

z w a r t / w i t

Een beetje in de stijl van de feestdagen, maar daarna zeker ook nog leuk, is deze sterrenmobiel in zwart/wit.
De sterren zijn van stof gemaakt en afgewerkt met een kraal en de krans is van wit pitriet. Leuk voor in een babykamer, maar met de feestdagen dus ook leuk in een huiskamer, hal of serre. Hierbij passend heb ik ook nog een slinger gemaakt. Die vind je hier.
zwart wit mobile 3
punchneedle ster 1b

p u n c h n e e d l e

Ik hou ervan om met verschillende technieken te werken. Je krijgt zo altijd weer een ander mooi resultaat. Zoals bijvoorbeeld met de punchneedle techniek. Een ontwerp zoals deze ster krijgt hierdoor niet alleen een hoog aaibaarheidsgehalte, maar heeft tegelijk ook iets stoers. Hoe leuk is dat? Een originele accessoire in een babykamer en natuurlijk ook geschikt om cadeau te geven.
Eigenlijk kan ik nog wel even doorgaan met sterren. Ik gebruik ze namelijk heel graag en dus ook heel veel. Ik heb ze verwerkt in speenkoorden, slingers, wieghangers, muziekmobiels, wandhangers en meer.
Sterren zijn dus leuk met kerst, maar vooral ook de rest van het jaar.
Enne... ben je nog vooral bezig met het Sinterklaasfeest: de haakpatroontjes voor (o.a.) Sint en Piet kegelpoppetjes vind je hier.

Ik wens je een hele gezellige Sinterklaas tijd.
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet