banner DBB 1
Vandaag wil ik wat leuke producten voorstellen die het leuk doen in een kraammand. Daar ik ze speciaal op maat maak, kun je er zelfs een persoonlijke tintje aan geven, door zelf de kleuren te bepalen. Zo geef je niet alleen een persoonlijk, maar ook een uniek cadeau.

s j a a l s l a b

Cadeautjes met een naam erop doen het altijd erg leuk. Zowel letterblokken, letterkussens, speenkoorden of een sjaalslab.
Nog leuker is het om deze artikelen op elkaar af te laten stemmen, zodat het een mooie set wordt.
Informeer gerust naar de actuele stoffen voorraad waaruit je een keuze kunt maken.
lieveheersbeestje oker 1a

r a m m e l a a r

Rammelaars zijn eigenlijk altijd wel een leuk kraamcadeau. Ik heb er diverse in mijn assortiment, zoals in de vorm van een walvis, vliegtuigje, vuurtoren, kroon. en lieveheersbeestje De rammelaars zijn allemaal voorzien van een veilige houten ring, en zijn daarmee tevens geschikt als bijtring.

n a a m s l i n g e r

Een naamslinger is toch wel een van de meest verkochte kraamcadeaus. Deze kan dan ook heel erg leuk in een kraammand. Als je de kleuren van de babykamer weet, kun je al voor de geboorte de stofjes hiervoor bij mij uitzoeken, zodra de naam bekend is krijgt je bestelling voorrang, zodat je de slinger nog tijdens de kraamtijd cadeau kunt geven.
Sarah
wieghanger regenboog terra

w i e g h a n g e r

Een ander leuk cadeau voor in een kraammand is een wieghanger.
Deze is er in meerdere varianten, zoals met een regenboog (zowel een lieve als stoere variant), een raket , een vliegtuig en met sterren. Welke vind jij het mooist?
Ik hoop dat je wat inspiratie hebt gekregen voor een kraammand- dan wel een kraamcadeau. Alle artikelen zijn op bestelling ook in andere kleuren leverbaar, gewoon even vragen.

Nog leuker: tot en met 20 januari a.s. ontvang je 10% korting bij bestellingen vanaf €30 onder vermelding van de code NIEUWSBRIEF-01.

Je kunt je bestelling plaatsen door mij een mail te sturen: info@debesteblijmakers.nl Zo kun je gelijk ook je wensen met betrekking tot je bestelling doorgeven.

Tot dan!
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Email Marketing Powered by MailPoet