banner DBB 1
Nog heel even en dan zitten we alweer in het jaar 2022. Voor velen een tijd om terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken en plannen te maken voor het nieuwe jaar.
Voor DeBesteBlijmakers wil ik me weer gaan storten op nieuwe items. 1 heb ik er al gevonden door een 'oud' artikel 'nieuw' leven in te blazen, namelijk houten letters met stofjes bekleed. Tot een jaar of 6 geleden verkocht ik ze heel regelmatig. Helaas stopte mijn letter-leverancier ermee en tegelijkertijd nam ook de vraag of. Best jammer, want het kan een baby- of kinderkamer een leuke persoonlijke noot geven. Hoogste tijd om ze in een nieuw jasje te steken....

houten letters 2.0

Afgelopen week heb ik dus nieuwe houten letters met stofjes bekleed. Deze letters hebben een wat eigentijdser lettertype én heel andere stofjes dan hun voorgangers. Ze zijn leuk op een kast, deur, muur of speelgoedkist. Ik maak ze alleen op bestelling, zodat je altijd zelf de stofjes kunt kiezen.
En o ja, ze zijn natuurlijk ook leuk als kraamcadeau.
kraamtopper

k r a a m t o p p e r

Hoe leuk is het om je kraamhulp te bedanken met een gepersonaliseerde sleutel- of tashanger? Daar ik ze alleen op bestelling maak, kun je de kleur van haar, huid, ogen en tenue zelf kiezen. Ik maak het kegelpoppetje dus met de uiterlijke kenmerken van je kraamhulp zodat je ook een heel persoonlijk bedankje geeft na afloop van je kraamtijd.

s n e e u w p o p

Na Sint en Piet, de kerstengel en de kerstman met rendier, heb ik nu een sneeuwpop aan de patroontjes voor de kegelpoppetjes toegevoegd
Je kunt nu dus een basisset voor de kegelpoppetjes bestellen en als uitbreiding hierop een 'winterset' met de genoemde patroontjes. De poppetjes zijn leuk als decoratie, maar ook leuk voor in een poppenhuis.
sneeuwpop
letterblokken Eva

o p r u i m i n g

Opruimen hoort ook altijd wel een beetje bij het einde van het jaar. De losse eindjes aan elkaar knopen, ontspullen, sorteren en grote schoonmaak, al dan niet letterlijk. Ook bij DeBesteBlijmakers ontkom ik hier niet aan. Regelmatig gaat dan ook de bezem door de kast en zo na de dure feestmaand is het ook nog eens meegenomen als je iets voor een leuk prijsje kunt scoren, toch?! Neem dus gerust een kijkje bij de opruiming .
Dit was het 'm dan. 2021 en gelijk ook de laatste nieuwsbrief van dit jaar.
Ik zou het leuk vinden als je me ook in het nieuw jaar blijft volgen, met ideeën blijft komen voor leuke ontwerpen en mij weet te vinden voor bestellingen. Zoek je iets, maar vind je het niet in mijn assortiment, dan mag je me ook in het nieuwe jaar altijd hiervoor benaderen, wie weet dat er wat leuks uit ontstaat?!

Voor nu wens ik je alle goeds en vooral gezondheid voor het nieuwe jaar.
Maak er wat moois van. Lieve groet,

Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet