banner DBB 1
Nog een kleine twee weken en dan is het alweer kerst. Het gaat allemaal weer eens veel te snel, want ik had nog wat ideeën hiervoor uit willen werken, maar dat wordt nu toch wel wat krap....! Eén idee heb ik wel al uit kunnen werken: een kerstengel. Gemaakt met het patroon van de kegelpoppetjes. Een kerstman kegelpoppetje hoop ik ook nog voor de kerst te kunnen maken, zodat ik deze nog aan de patroontjes kan toevoegen.

k e r s t e n g e l

Hier is 'ie dan: de kerstengel. Ik heb voor het lijfje het basispatroon van de moeder gebruikt en hierbij de vleugels en de aureool gemaakt.
Je kunt de engel zo neerzetten of bij een kerststal, maar je kunt 'm ook in de kerstboom hangen.

Als je de set patroontjes bestelt, zit het patroon van deze engel er vanaf nu bij.
Kerstboom roze

k e r s t b o o m

Nu we toch bij kerst zijn: op mijn website vind je ook andere leuke haakpatronen voor kerst, zoals van deze kerstboom. Een eenvoudige, maar schattige boom, heel eenvoudig te haken en daarmee ook geschikt voor beginners.
Het leuke is: het patroon is gratis. Je vindt het hier.

voor pop of beer

Zoek je nog een leuk kerstcadeautje voor een peuter of kleuter, dan is een poppenwiegje misschien wel wat?
En heeft de peuter geen pop, maar een knuffel, dan is dit wiegje hier ook heel erg geschikt voor. Je kiest namelijk zelf de stofjes ervoor uit. Informeer naar het actuele assortiment, dan ontvang je van mij foto's van stofjes waaruit je kunt kiezen.

Naast het poppenwiegje heb ik ook nog veel andere leuke kleding, stoeltjes en accessoires voor de baby(born)pop. Neem gerust even een kijkje.
reiswiegje 3
berenbedje 5
Ellen 2

s e t j e

Denk je nu: maar we hebben nog een poppenbedje (wiegje of wagentje) staan, waar eigenlijk alleen een nieuw setje in hoeft, ook deze kun je door mij laten maken. Op maat en ook hier: in door jou uitgekozen stofjes.
Heb je geen poppenbedje: kijk eens bij de kringloopwinkel. Of misschien heb je nog wel een leuke krat of opbergbox. Die zijn soms ook heel erg geschikt om een poppenbedje van te maken.
Mocht je voor de kerst nog iets door mij op maat willen laten maken, wacht hier niet te lang mee. Mijn agenda is al redelijk vol en ook die van PostNL. Maar je kunt natuurlijk ook iets uit het vaste assortiment kiezen, de levertijd hiervoor is altijd korter.
Hoe dan ook:

ik wens jullie sprankelende en sfeervolle kerstdagen
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet