banner DBB 1
Dit keer 'valt' de nieuwsbrief op een andere dag dan je gewend bent in je digitale brievenbus. Niet met een bijzondere reden ofzo, maar meer omdat het gewoon even beter uitkwam.
De afgelopen week heb ik aan het 2.0 sterkussen en het bijbehorende aangepaste gewerkt. In mijn vorige nieuwsbrief heb je hier misschien al over gelezen. Vandaag dus hét resultaat. Lees dus gauw verder.

s t e r k u s s e n

Zoals ik vorige keer schreef, was het tijd voor een make-over van het sterkussen. Tijd om 'm nu eens in een andere uitvoering te maken. Het verschil met dat de 2.0 versie met een dubbele draad is gehaakt. Zo ontstaat er een leuke, speelse mix van de wolletjes.
Als je het patroon bestelt, krijg je uiteraard de beschrijving van beide uitvoeringen.
sterkussen 2.0 wol
sterkussen 2.0 d
sterkussen 2.0 b1
Charlotte - T(ess)

m e t n a a m

Letterkussens, een artikel dat met grote regelmaat besteld wordt. Uiteraard maak ik ze ook alleen maar op bestelling, zodat de klant altijd zelf uit de stofjes kan kiezen.
Wil je er een naam op? Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden, want hoe leuk is het als je dit bij je geboorte of voor je verjaardag krijgt?
Informeer gerust naar de actuele stofjes.

h e r f s t

In de opruiming heb ik veel leuk geprijsde artikelen staan.
Zoals bijvoorbeeld dit wandbord met gehaakte egeltjes. Met de herfst in aantocht doet deze het leuk op een seizoentafel. Thuis, op school of op een dagverblijf.
Ik heb er maar 1 exemplaar van, dus op is ook echt op.

En wat dacht je van dit knusse pixel kussen? Gehaakt met tweed garen. Aan de voorkant met oker en zand, aan de achterkant (diagonaal) grijs en antraciet.
En ook hier geldt: er is maar 1 exemplaar beschikbaar.
egeltjes 2b
C2C 1
Brother sdx1200

Brother sdx1200

Iets wat ik niet gauw doe, is iets namens mezelf te koop aanbieden, vandaag dus een uitzondering. Anderhalf jaar geleden heb ik nl. (achteraf iets te spontaan) een plotter aangeschaft. Het is bij een middagje uitproberen gebleven: ik blijk toch meer een garen-en-stofjes-mens te zijn. Zonde van deze aanschaf natuurlijk, maar omdat het apparaat nog helemaal nieuw is, hoop ik dat 'ie bij iemand terechtkomt die er wel met plezier mee aan de slag gaat. Belangstelling of meer informatie? Stuur mij een mailtje.
Tot zover weer de nieuwsbrief voor vandaag. Alle artikelen, behalve de plotter, vind je ook op de website. Heb je nog vragen of wil je iets bestellen, dan kun je me altijd mailen. Maak er nog een gezellige week van en graag tot de volgende nieuwsbrief.

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet