banner DBB 1
Mijn vakantie voor deze zomer zit er helaas alweer op en ook de eerste bestelling heb ik alweer afgerond. Ondanks dat ik de afgelopen weken niet echt bewust met nieuwe ideeën bezig ben geweest, heb ik er spontaan wel een gekregen: een 2.0 versie van mijn sterkussen. Dit ontwerp van mij is alweer een paar jaar oud, dus hoog tijd om daar nieuw leven in te blazen. De wol ervoor heb ik inmiddels gekocht en ik hoop er gauw mee aan de slag te gaan.
sterkussen 2.0 wol

s t e r k u s s e n

Het patroon van dit gehaakte sterkussen maakte ik een paar jaar geleden. Ik had het gebaseerd op de stoffen variant ervan, die toen veel besteld werd. Zowel de vorm als de kleuren van dit het gehaakte exemplaar zijn tijdloos, maar het leek me leuk om 'm nu eens in heel andere kleuren en garens te maken. De wol van Lana Grossa (zie foto) heb ik al in huis, dus ik ga er binnenkort mee aan de slag.
Het haakpatroon van deze ster, en ook andere haakpatronen, vind je op mijn site.
sterkussen 2b
sterkussen 1
R2
N bloem

f l o w e r p o w e r

Letterkussens blijven leuk. Ze worden vaak besteld als kraamcadeau, maar ook aanstaande ouders bestellen ze. Soms 1 letter, maar soms ook een hele naam. Omdat ze ca. 26cm hoog zijn heb je er altijd wel een leuk plekje voor. Op een bed, kast of in de vensterbank.

Het leuke is ook dat letterkussens voor zowel jongens als meisjes zijn. Wat betreft de stofjes en kleurtjes zijn de combinaties natuurlijk eindeloos.

Afgelopen tijd heb ik wat leuke bloemetjesstofjes ingekocht en die zijn niet alleen leuk voor letterkussens, maar ook voor slingers en poppenbedjes.

En hoe leuk is het als je van een klant een foto van je letterkussen krijgt?
Heb jij ook een leuke foto met een artikel van DeBesteBlijmakers, dan mag je die graag naar mij mailen.

++ a c t i e ++

Daar niet alleen de scholen weer zijn begonnen, maar ook de muzieklessen weer gaan starten, krijg je bij een bestelling van een blokfluithoes een geborduurde naam GRATIS.
Deze actie geldt t/m vrijdag 10 september. Uiteraard mag je zelf de stofjes voor de hoes uitzoeken. Informeer naar de mogelijkheden.
Maartje 2
Scrabble 3

v i n t a g e

Zoals je misschien al weet, vind je bij
DeBesteBlijmakers ook een rubriek met kringkoopjes. Soms kom ik bij de kringloop nl. blijmakers tegen die heel goed bij mijn assortiment passen. Zo ook dit pareltje: een jaren '50 jeugd Scrabble spel. Puntgaaf en helemaal compleet. Hoe leuk is dat?!
Tot zover de eerste nieuwsbrief na mijn vakantie. Wie weet zat er iets leuks voor je tussen. Of je hebt misschien wel een vraag? Hoe dan ook: laat het me graag weten. Ook als je ideeën hebt die ik voor je uit zou kunnen werken. Ik kijk er naar uit. En ook naar het mooie nazomerweer van de komende week. Geniet ervan.

Zonnige groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet