WELKOM

Leuk dat je DeBesteBlijmakers ook via de nieuwsbrief volgt. Sinds de vorige nieuwsbrief, die alweer veel te lang geleden is, is er weer veel moois de deur uitgegaan en zijn er ook nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. Eigenlijk teveel om op te noemen, dus ik beperk me tot wat highlights.
BORDEAUXROOD
Een nieuwe kleur voor in het interieur is bordeauxrood en deze kleur ga je ook steeds meer zien in baby- en kinderkamers. Niet zo verwonderlijk dus als mijn klanten ook voor deze kleur kiezen. Een klant bestelde een poppenwiegje voor haar peuter in deze kleur en ik heb ondertussen ook een muziekmobile ermee aan mijn assortiment toegevoegd.
mobile regenboog 1
babyborn terra bloem setje 1
BABYBORNPOP COLLECTIE
Als uitbreiding op de poppenwiegjes heb ik nu ook een hele serie kleertjes en accessoires voor een babybornpop. Van de meeste setjes heb ik maar 1 exemplaar, maar het is wel de bedoeling dat ik de collectie regelmatig aanvul en uitbreid. Neem dus regelmatig een kijkje.
DUURZAAM
Ook als DeBesteBlijmakers wil ik steeds meer gaan kijken naar een bijdrage voor duurzaamheid. Zo heb ik vorig jaar aan een mooie bestelling gewerkt waarbij ik zwangerschapsspijkerbroeken omtoverde tot letterkussens. En eigenlijk zou ik dit wat vaker willen doen: oude (zwangerschaps)kleding of babykleertjes verwerken in slingers, letterkussens, poppendekentjes enz. Vind jij dit een leuk idee, laat het me weten, dan ga ik kijken welke mogelijkheden er zijn.
Daarnaast heb ik sinds kort ook herbruikbare wattenschijfjes in mijn assortiment. Deze zijn per set van 7 te koop: voor iedere dag 1. Ik heb ze van 100% katoen gemaakt en zijn daarom op 60 graden te wassen. Ik maak ze ook op bestelling, zodat je zelf de kleurtjes kunt kiezen. Leuk om cadeau te geven (of te krijgen) of gewoon lekker voor jezelf.
wattenschijfjes pastel
Faas 1
Daniël
SPEENKOORD MET NAAM
Ook nieuw is een speenkoord met geborduurde naam. Tot ongeveer een jaar geleden maakte ik speenkoorden met houten letterkralen. Helaas ging de kwaliteit van deze kralen steeds meer achteruit en betere kralen zouden een speenkoord gewoon te duur maken. Een goed alternatief had ik niet echt totdat een klant vroeg of ik niet toch een speenkoord met naam kon maken. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik de klant tegemoet kon komen. Mijn borduurmachine bleek al snel een uitkomst en een nieuwe mogelijkheid voor een speenkoord met naam was hiermee geboren.
OVERIG NIEUWS

- Op mijn Instagram profiel heb ik nu ook de functie 'shoppen' kunnen toevoegen. Zo kun je makkelijk vanaf een bericht de link naar mijn website vinden.
- En die website heeft onlangs een make-over gekregen. Hij is nu wat strakker, compacter en overzichtelijker, dus neem gerust even een kijkje voor het resultaat: www.debesteblijmakers.nl

Verder kun je me ook nog steeds volgen via Facebook en Instagram en zijn tips, vragen, ideeën en opmerkingen ook in 2021 welkom. Ik hoop samen met jullie er weer een creatief jaar van te maken.

Groetjes,
Ingrid
MailPoet