banner DBB 1
De tijd vliegt: over iets meer dan een maand is het alweer pakjesavond. Voor wie er nog niet mee begonnen is, moet nu toch langzaamaan voorbereidingen gaan treffen, want voor je het weet zijn we alweer op weg naar de kerst.
Afgelopen week heb ik dan ook de familie Geluk(spoppetjes) uitgebreid, met.... jawel, met Sint & Piet. En ook jij kunt deze (laten) haken. Lees gauw verder!!

s i n t & p i e t

De geluks- of ook wel kegelpoppetjes familie heeft uitbreiding gekregen:
Sint & Piet hebben zich namelijk bij deze familie aangesloten. Hoe leuk is dat?
Als je de haakpatroontjes bestelt, krijg je niet alleen die voor vader, moeder, kind, baby en paashaas, maar nu ook voor de goedheiligman en zijn knecht.
Kun je ze zelf niet (laten) haken, dan kun je uiteraard ook een kant-en-klare set bij mij bestellen.
Sint en Piet 3
R verloting

g i v e - a w a y

Vorige keer schreef ik dat ik op social media in een samenwerking een give-away actie voor een letterkussen op maat had. De winnares hiervan koos de letter R in deze toffe kleurcombinatie.
Misschien dat de Sint dit jaar eens een letterkussen in de schoen (of zak) doet in plaats van een chocoladeletter....?!

favoriet van de Sint

Al jaren is de blokfluithoes (zowel die met als zonder geborduurde naam) het favoriete cadeau van de Sint. Hij geeft deze graag cadeau en dat is natuurlijk ook niet verwonderlijk: een kind gaat met zo een mooie hoes fluitend naar muziekles. En daar heeft de Sint dan weer heel erg schik in.
Maartje 2
Rosanne 5

poppenuitzet

Ander favoriete cadeautjes die de Sint graag geeft, zijn poppenartikelen. Soms vindt hij een (oud) bedje of een kratje waar een leuk dekensetje op maat in moet, maar soms bestelt hij ook een compleet poppenwiegje waarvoor hij dan zelf een leuk setje kiest.
Maar hij snuffelt ook graag rond voor poppenkleertjes en andere poppenaccessoires Ja, je zou zelfs kunnen zeggen dat de Sint ook een blijmaker is ;)
Ik hoop dat ik Sint en Piet hiermee wat inspiratie heb mogen geven, want ze worden tenslotte ook een dagje ouder en dan vinden ze het vast prettig als we een beetje met ze meedenken. Mocht je ze wat ideetjes influisteren, geef dan gelijk ook aan ze door dat ik dit jaar iets minder tijd heb voor last-minute bestellingen, dus dat ze graag op tijd bestellen om te voorkomen dat er straks kinderen teleurgesteld worden.

Voor nu een warme groet en tot gauw,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet