banner DBB 1
Jullie hebben het vast al gemerkt: de klad zit er een beetje in voor wat betreft de nieuwsbrief. Dit heeft, zoals de meeste dingen, meerdere oorzaken. Geen dramatische, maar meer iets van 'tijd- en energiemanagement'. Met drie dagen in de week een baan buiten de deur is het een kwestie van keuzes maken en vandaag kies ik voor een nieuwe nieuwsbrief editie.
Onderaan vind je dit keer ook een leuke give-away actie in samenwerking met het @jufinhetmeestershuis

met nopjes

Dit mandje met het roze nopjes hartje blijft een van mijn favorieten. Heerlijk in eenvoudig wit, maar toch met wat kleuraccenten.
En multifunctioneel natuurlijk. Leuk voor in een babykamer om verzorgingsproducten in te doen, maar ook geschikt op een bureautje met bijvoorbeeld kleurtjes erin.
Of als opbergmandje in een kast voor bijvoorbeeld sokjes.
O ja, en de slinger met de eenhoorntjes vind je ook in mijn webshop (in de opruiming...).
noppenhartje 2
mobile regenboog 1

met muziek

Om je eigen babykamer mee op te vrolijken of om 'm cadeau te geven: deze unieke muziekmobile. Met regenboog, wolkje, hartje, maan en ster.

Let wel: hier is maar 1 exemplaar van, dus op=op.

ringenslinger

Wie kent ze niet: de papieren ringenslinger die je vroeger op school maakte. Dit is een gehaakte variant ervan. Leuk om een muur, kast, box of ledikantje mee op te vrolijken, want met een lengte van 1m vind je altijd wel een leuke plek om 'm op te hangen.
En natuurlijk is die er ook in een lieve variant.
ringenslinger 1
B panter 3

give-away

Misschien herken je 'm wel van de vorige nieuwsbrief: de letter B.
In samenwerking met Charlotte van @jufinhetmeestershuis kun je vanaf morgen (zondag 17 oktober) kans maken op een letterkussen in een (uiteraard) letter en stofjes naar keuze.
Volg Charlotte en mij op Instagram, dan zie je de give-away actie met de voorwaarden vast langskomen.
Wil of kun je niet wachten op de uitslag: letterkussens kunnen natuurlijk altijd besteld worden. Informeer naar het actuele stofjesassortiment.
En ga je meedoen met de give-away: heel veel succes!!
Dit was het dan weer voor vandaag. Mocht er niets passends voor je bij hebben gezeten, neem dan gerust een kijkje op www.debesteblijmakers.nl voor het hele assortiment. En voor vragen kun je mij natuurlijk altijd mailen.

Fijn weekend en tot gauw!
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet