banner DBB 1
De afgelopen weken zaten zo vol, dat ik nauwelijks tijd had (of kon maken) voor een nieuwsbrief. Maar op deze zondagmiddag, met het druilerige herfstweer heb ik daar nu eindelijk tijd én gelegenheid voor.

l e t t e r k u s s e n

Letterkussen blijven altijd wel besteld worden.
Vooral als kraamcadeau zijn ze erg populair. En begrijpelijk: omdat ik ze alleen op bestelling maak, kun je nl. áltijd zelf de stofjes cq de kleurtjes kiezen.

Belangstelling? Stuur een berichtje en informeer naar de actuele stofjes.
B terra
Emma 5

m e t n a a m

Maar misschien vind je letterblokken zelfs nóg leuker?
De blokken worden gemaakt van 9cm zacht schuimrubber. Je kunt ze naast elkaar zetten, maar ook als 'torentje' ziet het er leuk uit.
Ook hierbij geldt: je kunt zelf de stofjes en natuurlijk ook de letters bepalen.

d e c e m b e r

Het lijkt nog wat vroeg, maar ik merk dat sommigen al bezig zijn met het inkopen van decembercadeautjes. En dat lijkt mij een goed idee: zo heb je alles op tijd binnen, zeker als het ook nog speciaal gemaakt moet worden, zoals een poppen reiswiegje Deze worden veel door Sint en kerstman besteld, dus wees er op tijd bij.Dat geldt ook voor de setjes voor een poppenbedje.
Misschien heb je een poppenbedje, -wiegje of -wagentje staan dat een nieuw setje (bestaande uit: matras, kussentje en dekentje) kan gebruiken.
Of misschien wil je van een kratje of een kistje een poppenbedje maken. Hoe dan ook: bestel dit op tijd, zodat ik het ook mooi op tijd kan leveren.
Pauline
Rosanne 5
pauwstoel

d u u r z a a m

Maar misschien wil je wel een duurzaam cadeau geven?!

Op mijn site vind je ook wat leuke kringkoopjes die nog prima een volgende ronde meekunnen.
Van speelgoed tot accessoires en zowel voor kind als voor mama.
Neem gerust een kijkje of er iets leuks voor je tussen staat.
Hopelijk heb ik je vandaag weer wat inspiratie kunnen geven voor kraam- en decembercadeautjes. Maar misschien heb je zelf wel nóg leukere ideeën die ik voor je uit zou kunnen werken. Hoe dan ook: laat het me weten.

Lieve groet en maak er een mooie (werk)week van.
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet