banner DBB 1
De zomervakanties zijn inmiddels in volle gang en mede hierdoor is het ook wat rustiger met bestellingen. Ondanks dat heb ik de afgelopen week wel aan een paar leuke bestellingen gewerkt. Een aantal ervan zal ik vandaag hier laten zien.

v l i e g t u i g j e s

Er was een tijd dat ik ze heel veel verkocht: vliegtuig wagenspanners. Momenteel worden ze nauwelijks nog besteld, wat eigenlijk net zo jammer als vreemd is, daar het nou toch niet echt een rage item is. Hoe dan ook: ik vond het leuk om er afgelopen week weer een gemaakt te hebben.
Zoals bij veel van mijn artikelen kan de klant zelf de kleurtjes bepalen, zodat 'ie helemaal bij je babyuitzet past.
Maaike 3
wieghanger vliegtuig

w i e g h a n g e r

Het vliegtuigje is een ontwerp dat ik al heel lang in mijn assortiment heb en niet alleen voor een wagenspanner gebruik. Ook rammelaars, mobielen en speenkoorden maak ik er mee.
Kort geleden heb ik het vliegtuigje ook voor een wieghanger gebruikt. Leuk voor aan een klamboe of hemeltje. En ook hier kun je zelf je kleurtjes kiezen.

l e t t e r k u s s e n

Juist omdat klanten (bijna) altijd zelf de kleurtjes en/of de stofjes mogen kiezen, ontstaan er vaak de mooiste combinaties. Zoals bij dit letterkussen, dat ik afgelopen week voor een klant mocht maken.
Wil jij ook een letterkussen, informeer dan naar de mogelijke stofjes en maak hier zelf een mooie combinatie uit.
R
oudroze sandaaltjes

r o z e

De afgelopen week was het zowaar blote-tenen-week. Of dat de komende week ook weer zo zal zijn blijft in Nederland altijd even afwachten, Hopelijk komt de zomer gauw weer terug en vinden deze sandaaltjes passende voetjes (en ja: ook deze kun je in andere kleurtjes bestellen).

Zoek je dus nog leuke, zomerse (kraam)cadeaus of accessoires voor je baby- of kinderkamer: ik heb veel leuke, zomerse stofjes en haakgarens liggen. Je kunt altijd zelf leuke combinaties maken voor (bijna) alle artikelen uit mijn assortiment. Heb je zelf nog leuke ideeën, ook die werk ik graag voor je uit. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet