banner DBB 1
Vorige week was 'pop' het thema van de nieuwsbrief, voor deze week leek het mij bijna logisch om er een auto-thema van te maken. Ook een beetje in het kader van de vakanties, waarin veel mensen met de auto op reis gaan, maar ook met betrekking tot de komende Formule 1 wedstrijd. En laat ik voor dat laatste nou nét iets leuks hebben gevonden....!

f o r m u l e 1

Zoals je misschien al weet, heb ik in mijn webwinkel ook een hoekje, kringkoopjes genaamd, waar je leuke tweedehands spulletjes vindt. Vorige week vond ik tijdens een van mijn kringloopbezoekjes deze toffe houten Formule 1 auto. Leuk om mee te spelen, maar zeker ook leuk ter decoratie in een baby- of kinderkamer. Let wel: ik heb hier maar 1 exemplaar van!!
F1 auto
autokussen oker 1a

a u t o k u s s e n

Een zachter exemplaar auto is in de vorm van een kussen. Een stoere eye-catcher voor in een baby- of kinderkamer. Zeker ook geschikt om cadeau te geven bij een geboorte of verjaardag. Het leuke van een autokussen is ook nog eens, dat je zelf de stofjes hiervoor kunt uitzoeken. Informeer gerust naar het assortiment hiervoor.

m o b i e l

Een item dat al wat langer in mijn webwinkel verkrijgbaar is, is deze gehaakte mobiel met autootjes.
Drie vrolijke autootjes aan een ring met gehaakte vlaggetjes. Leuk voor boven een wiegje, eventueel aan een klamboe, of boven de box of commode. Je kunt 'm 'zo' ophangen, maar ook aan een muziekmobielstandaard.

Wil je 'm in andere kleurtjes? Ook dat is mogelijk. Gewoon even vragen.
autootjesmobile 4a
L verloting

v e r l o t i n g

Deze week dus geen weekaanbieding, maar ik wilde toch wel graag een leuke actie doen: je kunt t/m zondag 18 juli 20.00 uur meedingen naar dit schattige letterkussen L. Dit kan via Instagram of Facebook. Laat daar in de commentaren weten voor wie jij dit kussen wilt winnen en wie weet is het zondag dan wel van jou.
Wil je een andere letter en/of andere stofjes, dan zijn de letterkussens natuurlijk ook gewoon te bestellen.
Ook al zijn de schoolvakanties bijna overal begonnen, de webwinkel is gewoon 'open', dus voel je vrij om er een kijkje te nemen. Voor bestellingen op maat geldt momenteel wel een iets langere levertijd, dus heb je iets op tijd nodig, houd hier dan rekening mee.
In het vertrouwen dat de zomer zich vast nog een keer van haar betere kant zal laten zien, wens ik je een fijne vakantie(tijd).

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet