banner DBB 1
Opruimen!! Wie doet dit niet regelmatig? Je vindt bij het opruimen altijd weer pareltjes die té zonde zijn om weg te doen. Zo ervaar ik het ook als ik mijn 'blijmakers-kast' opruim. Vandaar dat ik ook altijd wel wat in de 'opruiming' heb staan. Vandaag wil ik je dus een kijkje geven in deze kast met moois en wie weet vind jij er wel iets leuks tussen, voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken.

f l a m i n g o

De flamingo rage van een paar jaar geleden is duidelijk over. Best jammer, want ik vond het een vrolijke afwisseling geven in mijn assortiment. Ongetwijfeld dat er nog liefhebbers voor dit schattige slingertje met flamingo's zijn. Een vrolijk exemplaar die het leuk doet in onder andere een babykamer. Of wat vind je van dit hangertje met gehaakte flamingo ?
flamingo 1
vlinderkoffertje 2

onder de wol

Dit is dan echt het allerlaatste koffertje / poppenbedje.
Leuk om mee te nemen op vakantie of naar een logeerpartijtje. Geschikt voor zowel een knuffel als een pop.
Het geel/grijs/witte bedje bestaat uit een matrasje, een gehaakt dekentje en een gehaakt kussentje met vlindertje.
Het koffertje zelf hoort er natuurlijk ook bij.

waslijnslinger

Een eigen ontwerp: de waslijnslinger Ik heb ze regelmatig op bestelling gemaakt. Eerst van stof en later alleen nog gehaakt. Een altijd leuk kraamcadeautje voor zowel jongens als meisjes Wil je liever zelf waslijnslinger (laten) maken, dan kun je via de website de patroontjes hiervoor bestellen.
waslijnslinger pastel
C2C 1

knus kussen

Okay, dit gehaakte kussentje is misschien meer voor de herfst of winter, maar ik vind 'm te leuk om niet te laten zien. De achterkant is in twee kleuren grijs gehaakt, waarmee het eigenlijk twee voorkanten heeft. Naast dit kussen, heb ik ook nog lieve zomerse kussentjes en een roze sterkussen.
Dit waren een aantal van nog veel meer leuke items in de opruiming en ik sluit niet uit dat daar de komende tijd nog meer bij gaat komen, daar binnenkort waarschijnlijk een groot deel van het assortiment gaat veranderen. Neem dus gerust een kijkje.

Afgelopen week vond ik tijdens een kringloopbezoek ook nog een compleet en puntgaaf Jeugd Scrabble spel Uit de jaren '50, dus lekker vintage. Leuk voor een spelletjesavond/middag met (klein)kinderen. Meer leuke kringkoopjes vind je hier.

Over iets meer dan een week ga ik op vakantie. Mocht je voor die tijd nog wat willen bestellen, wacht dan niet te lang. Maatwerk gaat al niet meer lukken voor mijn vakantie. Vanaf 6 september ga ik weer voor je aan de slag.

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet