banner DBB 1
Hoewel het bij de DeBesteBlijmakers vooral draait om maatwerk en het uitwerken van ideeën van klanten, heb ik nog veel 'meer leuks' op mijn website staan. 'Blijmakers' is tenslotte een ruim begrip, want een haakpatroon of tweedehands spulletjes kunnen ook blij maken, toch?! Vandaag wil ik dan ook wat van deze blijmakers hier laten zien.

h a a k p a t r o n e n

Veel van mijn volgers en/of klanten zijn of kennen haaksters. Speciaal voor hen heb ik ook haakpatronen op mijn site staan. Een aantal gratis en een aantal kooppatronen. Het zijn, op de boekjes na, allemaal eigen ontwerpen en vooral de zeilbootjes en vuurtoren zijn erg populair.
haakpatroon zeilboot vuurtoren
pitriet poppenstoel

k r i n g k o o p j e s

Kringloopwinkels bezoeken is voor mij een favoriete bezigheid. Meestal om iets voor mezelf te scoren en soms iets waarvan ik denk dat ik daar iemand anders misschien wel blij mee kan maken. Zoals bijvoorbeeld dit schattige poppenstoeltje van pitriet.
Andere leuke poppenstoeltjes, speelgoed en woonaccessoires vind je dus bij de kringkoopjes.

d e m o ' s

Om een nieuw product te introduceren maak ik meestal een demo. Ik moet tenslotte toch laten zien wat er mogelijk is? Daar sommige demo's best specifiek zijn, doordat er een naam op staat, is het vaak wel zo dat ze in mijn kast blijven liggen, zoals bijvoorbeeld deze letterblokken. Best jammer, want ze verdienen beter. Kijk dus gerust bij demo's - leuk geprijsd of er iets voor je bij zit of misschien om cadeau te doen.
Dit geldt overigens ook voor de artikelen in de opruiming.
letterblokken Eva
wattenschijfjes nature

v o o r m a m a

Daar het meestal de mama's zijn die bij mij iets bestellen, heb ik speciaal voor hen een rubriek gecreëerd. Je vindt hier diverse artikelen: van kringkoopjes, sleutelhangers, sieraden en meer. Maar ook duurzame wattenschijfjes, daar steeds meer klanten op zoek zijn naar duurzame producten en cadeautjes.
Er staat nog veel meer leuks op mijn website, dus heb ik je nu een beetje nieuwsgierig gemaakt, neem dan gerust een kijkje.
Voor wat betreft maatwerk bestellingen, die neem ik nog t/m aanstaande week aan en daarna pas weer vanaf 1 september. Wil je dus nog iets op tijd in huis hebben, neem dan contact met me op, dan ga ik kijken of ik nog voor mijn vakantie je bestelling af kan hebben.

Lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet