banner DBB 1
Vakantietijd is niet alleen een tijd om op vakantie te gaan, maar ook van opruimen en uitzoeken. Ook bij DeBesteBlijmakers. Want terwijl ik opruim, is een ander misschien juist wel bezig om iets in te richten, zoals bijvoorbeeld een babykamer. Ben jij zo iemand, dan krijg je zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus op alle items uit de Lief en Stoer rubrieken 15% korting. Neem gerust een kijkje of er wat voor je tussen zit.

op de wind

De afgelopen week leek het wel meer op herfst dan op zomer met al die wind. Surfers en vliegeraars waren er misschien wel blij mee, maar vakantiegangers zien toch veel liever de zon en dan zonder wind.
Deze gehaakte vlieger eigenlijk ook wel, want ook al lijkt hij in de wind te willen vliegen, het liefst hangt 'ie gezellig aan een muur van een baby- of kinderkamer. Op mijn site vind je 'm in drie kleurcombinaties.
vlieger 1
ringenslinger 2

r i n g e n s l i n g e r

Wie kent 'm niet van de kleuterschool: de ringenslinger. Je knipt eerst repen gekleurd papier die je daarna om elkaar heen tot ringen plakt.
Deze gehaakte slinger is hierop gebaseerd. Roze, koraal, grijs en wit vormen samen een mooi geheel.
Wil je 'm in een stoere versie, dan is hij er ook nog in oker, zwart, wit en grijs.
Beide slingers zijn ca. 1m lang en dus leuk voor een babykamer.

m a r i t i e m

Om toch een beetje in zomerse sferen te komen, heb ik ook een aantal leuke maritieme accessoires, met bootjes en vuurtorens.
Zoals o.a. deze wagenspanner en slinger. In frisse, zomerse kleuren.
Voor een zomerbaby en/of voor een maritieme babykamer. Het zeilbootje heb ik ook al eens gebruikt voor een speenkoord en samen met het vuurtorentje ook voor een muziekmobiel. Daar het een eigen ontwerp is, kun je de haakpatronen van de wagenspanner ook kopen om deze zelf te maken.
maritieme slinger 4a
zeilboot vuurtoren azur
slaapzak pop 2b

s l a a p z a k

Nu kun je pop natuurlijk in een poppenreiswiegje mee op vakantie nemen, maar soms is daar echt geen ruimte voor. Speciaal hiervoor heb ik deze handige slaapzak, waar een babybornpop prima in past.
Moet er een stoere knuffelbeer mee, dan heb ik daar zelfs ook een mooie donkerblauwe slaapzak voor.
Bovenstaande items zijn maar een hele kleine greep uit het assortiment waarop je komend weekend korting krijgt. Bijna alle artikelen zijn ook in andere maten en/of kleuren leverbaar, maar daar gelden dan wel de 'gewone' prijzen voor. Zie je iets leuks, wacht niet te lang, want van de meeste items is maar 1 exemplaar beschikbaar.
Wil je iets speciaal laten maken, dat kan natuurlijk ook altijd en ook je eigen ideeën om door mij uit te laten werken blijven welkom. Laat het me weten.

Zomerse groet,
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet