banner DBB 1
De oranjekoorts grijpt na twee overwinningen nu echt goed om zich heen en ook ik ben ermee besmet geraakt. Met de creatieve variant, wel te verstaan. Want ja, ook als niet-voetbalfan kun je toch geïnspireerd raken door een EK. Geen idee of deze variant ook besmettelijk is, dus wees gewaarschuwd voordat je verder leest...!

G O A L

Met wat aanpassingen van mijn ontwerp voor kegelpoppetjes blijk je ook heel leuk voetbalpoppetjes te kunnen maken. Zo heb ik na de eerste wedstrijd een gehaakte versie van 'volksheld' Denzel Dumfries gemaakt.
Het patroon is zo gemaakt dat je met wat creatieve aanpassingen elke speler van elk elftal kunt maken. Met de poppetjes kan gespeeld worden, maar je kunt er ook een sleutelhanger ofzo van maken.
Hoe leuk is dat?!
EK 2021 - 2
voetbalslinger

S L I N G E R

Daar een groot deel van mijn assortiment uit accessoires voor baby- en kinderkamers bestaat, heb ik hierbij passend ook een leuk voetbal slingertje gemaakt.
Met deze slinger van 1,5 meter kun je leuk een wiegje, box, campingbadje en meer versieren.
Ook leuk als kraamcadeau voor een baby dat tijdens het EK wordt geboren?!

MAJA DE BIJ

Niet alleen het EK inspireert, ook de zomer brengt mij op leuke ideeën. Zo heb ik al wat leuke bijou setjes voor peuters gemaakt. Daar komt nu ook een leuke broche bij: Maja de Bij Met haar 3,5cm past ze leuk op een bloesje of jurkje, maar je kunt haar ook leuk op een zonnehoedje zetten. Of versier de kap van een maxi-cosi of kinderwagen ermee.
broche bij
ringenslinger 2

WEEKAANBIEDING

Tot en met dinsdag 22 juni zijn alle slingers uit het vaste assortiment in de weekaanbieding. Dus zowel de lieve als de stoere slingers. Zowel de gehaakte als de slingers van stof. Je krijgt er 10% korting op.
Let wel: de aanbieding geldt niet voor slingers op maat.

NB de volgende weekaanbieding zijn alle artikelen met een regenboog.
Voor wie niet zo van voetbal houdt, vindt op mijn site nog wat leuke haakpatronen om het EK 'door te komen'. Ondertussen zijn ook de vlinder wandhangers weer aangevuld met nieuwe soorten en kleurcombinaties. Van elke exemplaar is er maar 1, dus op-is-op.

Tot zover weer de laatste nieuwtjes van DeBesteBlijmakers. Voor vragen, tips, op- of aanmerkingen, stuur mij gerust een mailtje: info@debesteblijmakers.nl

Fijn EK weekend!
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet