banner DBB 1
Zoals al eerder gemeld, heb ik afgelopen weken veel producten uit mijn assortiment gehaald om zo weer ruimte te maken voor nieuwe ontwerpen. Een aantal ervan heb je waarschijnlijk al voorbij zien komen en ook vandaag laat ik hier weer wat leuke nieuwe artikelen zien.

BIJOU SETJE

Met de zomervakantie in aantocht leek het me leuk om bijou setjes te maken. Speciaal voor peuters. Een setje bestaat uit een broche en (mini)haarclipjes met gehaakte bloemetjes. In uiteraard lieve, basic kleurtjes waardoor ze leuk bij zomerse outfits passen.
Naast de bloemetjes setjes zijn er ook regenboog broches Hierbij passend komen ook nog haarclipjes.
setje beige goud 3
gele vlinder

V L I N D E R S

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, vind je nu ook geborduurde ontwerpen in mijn webwinkel. Je kunt daar weer zoveel andere leuke dingen van maken. Momenteel ben ik bezig met een serie vlinders . Als wandhanger. Voor in een babykamer, slaapkamer, woonkamer, serre, caravan enz. enz. Eigenlijk doen ze het overal wel leuk. Ik maak ze allemaal in verschillende vormen en/of kleuren.

IN HET (OPBERG)BAKKIE

Eigenlijk kun je in heel veel bakjes, mandjes, koffertjes en meer een poppenbedje zien en dat er dan ook van maken. Zo ook van deze opbergbak van Blokker (€3,99). Doe er een leuk setje in (je hebt keus uit héél veel stofjes) en voilà: je hebt een bedje voor een pop of knuffel. Speelt je kind er ooit niet meer mee, dan heb je nog wel een handige opbergbak.
blokker mandje 2
petrol sterkussen

WEEKAANBIEDING

De weekaanbieding tot en met dinsdag
15 juni is een sterkussen in stof naar keuze voor €15.
Laat weten in welke kleur(en) je het kussen zou willen hebben, dan ontvang je van mij foto's van mogelijke stofjes.

NB de volgende weekaanbieding zijn slingers (uit het vaste assortiment).
Voor de haaksters onder mijn volgers heb ik nog een leuk extraatje: als je het patroon van het vliegtuigje bij me bestelt, ontvang je nu ook het door mij uitgewerkte patroontje van de raket er bij. Beide figuurtjes zijn leuk voor bijvoorbeeld aan een (muziek)mobiel of wagenspanner.

Tot zover weer de laatste ontwikkelingen bij DeBesteBlijmakers. Opmerkingen, tips, ideeën of bestellingen kun je blijven sturen naar: info@debesteblijmakers.nl

Fijn weekend!
Ingrid


facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet