banner DBB 1
Of de zomer nou nog komt of niet, de (school)vakanties gaan gelukkig wel allemaal gewoon door. En menig pop of knuffel krijgt nu ook extra aandacht en mag misschien zelfs mee op vakantie of naar logeerpartijtjes. Speciaal hiervoor heb ik wat leuke items bij elkaar gezocht.

UIT BAD

Dat een baby(born)pop ook af en toe in bad gaat, is voor een poppenmoeder natuurlijk heel normaal. Met zo een handige handdoek/cape kun je de pop lekker afdrogen en warmhouden, ook als ze mee gaat naar bijvoorbeeld het strand. De cape is gemaakt van wafelstof in combinatie met hydrofiele stof met alpaca's. En uiteraard zit er een bijpassend washandje bij.
badcape lama 1
babyborn setje vlinder blauw 2

Z O M E R S

Pop moet natuurlijk nog wel wat nieuwe kleertjes voordat ze mee op vakantie kan.
Wat dacht je van dit schattige setje, met gehaakt topje met vlindertje en een bijpassend gebloemd rokje.
Het setje (voor een babybornpop) is ook in andere kleurtjes leverbaar.

ACCESSOIRES

Daar het assortiment voor (babyborn)poppen inmiddels behoorlijk is uitgebreid, vind je naast kleding ook diverse leuke accessoires. Dus sokjes, maar ook een speenkoord, diverse ponchos, stoeltjes, poppenbedsetjes en nog veel meer.
Let wel: van de meeste artikelen is maar 1 exemplaar beschikbaar. Dus: op=op.
sokjes 5
berenbedje 6

WEEKAANBIEDING

Tot slot is ook de weekaanbieding speciaal voor pop of knuffel, namelijk het populaire poppenreiswiegje. Je krijgt t/m dinsdag 13 juli 10% korting op een compleet wiegje met bekleding naar keuze. Informeer naar de mogelijke stofjes.

In verband met de zomervakanties is dit voorlopig de laatste weekaanbieding.
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
Zoals al gezegd, van de meeste poppenartikelen zijn maar (heel) beperkte aantallen leverbaar. Poppenbedsetjes op maat kunnen wel altijd geleverd worden. Dus heb je zelf een poppenbedje, poppenwiegje, poppenwagentje of een leuk mandje/kratje waar je een setje voor wilt laten maken, dan is dat altijd mogelijk. Ook hiervoor heb je ruime keus uit leuke stofjes. Stuur mij gerust een mailtje (info@debesteblijmakers.nl) en vraag naar de mogelijkheden. Je ontvangt van mij dan foto's van mogelijke stofjes.

En voor nu: laat de zomer(vakantie) maar komen....!

Zonnige groet,
Ingrid
MailPoet