banner DBB 1
De zomer wil helaas nog niet helemaal, dus om de grijze en druilerige dagen een beetje kleur te geven heb ik vandaag wat pasteltintjes voor je bij elkaar gezocht. Van die heerlijke, zoete ijsjeskleurtjes om zo toch een beetje zomergevoel te creëren. Die zon moet je er dan maar even zelf bij verzinnen....

P A S T E L

Omdat kringloopvondsten ook blijmakers (kunnen) zijn, vind je ook een beperkte sortering ervan in mijn webwinkel.
Zoals bijvoorbeeld dit schattige, nog helemaal puntgave, aardewerkenkinder- of poppenserviesje in pastelkleurtjes. Leuk voor bijvoorbeeld in een poppenhoek of een speelkeukentje.
pastel serviesje
Brenda 2

OUD BLAUW

Schommelstoelkussens op maat. Ik heb er inmiddels honderden gemaakt. In heel veel verschillende stofjes, kleurtjes en maten. Maar deze week heb ik 'm voor het eerst in oud blauw gemaakt. Een hele mooie kleur, die je jammer genoeg niet heel veel ziet. Een kleur die zowel leuk is voor jongens als voor meisjes. En wil de klant een Nijntje op het extra kussentje? Dan krijgt ze een Nijntje. Uiteraard!!

LETTERKUSSENS

Letterkussens. Deze worden net als de schommelstoelkussens zeer regelmatig besteld. Vaak als kraamcadeau, in de kleuren van een geboortekaartje of de babykamer. Ook hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos, daar je zelf de stofjes kunt kiezen in zowel stoere als lieve kleurtjes/motiefjes. Je kunt zelfs ook de hele naam van je baby in letterkussens laten maken.
Fleur 4
walvis prinses

WEEKAANBIEDING

Tot en met dinsdag 6 juli krijg je op alle dieren uit het vaste assortiment 10% korting. Mijn webwinkel staat er vol mee, denk aan de vlinders, speenkoorden, slingers, Fien&Frits en nog heel veel meer. In bijna elke rubriek vind je wel dieren. Let wel: van de meeste exemplaren is er maar 1, dus op=op.

NB de volgende weekaanbieding zijn de poppenreiswiegjes (op bestelling).
Zoals ik vorige week al schreef, heb ik sinds kort wat minder tijd en gelegenheid om nieuwe ideeën uit te werken, maar dat wil niet zeggen dat er geen nieuwe items meer komen. Nieuwe inspiratie en ideeën gaan zeker wel weer vorm krijgen.
Uiteraard blijf ik wel zoveel mogelijk aan jullie bestellingen werken, want dat is toch wel waar het bij DeBesteBlijmakers om gaat.

Fijn weekend!
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet