banner DBB 1
Terwijl de oranjekoorts alleen maar verder om zich heen grijpt, ben ik begonnen aan een nieuwe serie figuurtjes. Muisjes dit keer. De patroontjes hiervoor vond ik een een bijna antiek exemplaar van de Ariadne. Met wat aanpassingen en zelfontworpen kleertjes is het een schattig stel geworden.
Verder gaat er bij DeBesteBlijmakers iets veranderen, maar daarover later in deze nieuwsbrief.

FIEN & FRITS

Mag ik even voorstellen: dit zijn Fien & Frits en ze zijn op zoek naar een muizen- of poppenhuis. Zo een waar een peuter of kleuter mee speelt. Ze zijn namelijk gek op kinderen en kunnen niet wachten een nieuw (t)huis te krijgen. Ze piepen niet, maken niets vuil, snoepen niet ongevraagd in voorraadkasten en zijn maar 10cm groot. Mocht je een tip hebben, laat het me vooral weten.
Fien en Frits
broche kapoentje

K A P O E N

Vorige week liet ik al de Maja de Bij broche zien, vandaag dan haar vriendinnetje, het kapoentje. Eigenlijk bedoeld voor peuters of kleuters, voor op een jurkje, shirtje, spijkerjasje of op een (zonne)hoedje of de kap van een maxi-cosi of kinderwagen. Maar ook grote(re) meisjes kunnen ze natuurlijk dragen.

KAMPEREN

Met de zomervakantie voor de deur heb ik hierbij passend leuke sleutelhangers gemaakt. Van en voor een caravan. Hoe handig is het om de sleutel van je caravan of camper te herkennen aan de sleutelhanger. Maar je kunt 'm natuurlijk ook aan een (reis)tas, toilettas of koffer hangen. Voor jezelf of geef 'm cadeau.
sleutelhanger caravan
regenboogmobile

WEEKAANBIEDING

Tot en met dinsdag 29 juni zijn alle regenbogen uit het vaste assortiment in de weekaanbieding.
En dat zijn er best wat: wandhangers, speenkoorden, slingers, wieghangers en meer. Je krijgt hier 10% korting op.
Let wel: de aanbieding geldt niet voor regenbogen op maat.

NB de volgende weekaanbieding zijn alle artikelen met dieren.
Wie mij op social media volgt, heeft al gezien dat je afgelopen week de patronen voor de kegelpoppetjes kon winnen als je de uitslag goed had van de wedstrijd waarin Nederland speelde. Aanstaande zondag ga ik dat weer doen, dus wil je kans maken op de gratis patroontjes, waag dan vooral een gokje op Instagram of Facebook.

Zoals je aan het begin van deze nieuwsbrief kon lezen, gaat er wat veranderen bij DeBesteBlijmakers. Ruim 14 jaar heb ik met plezier en toewijding aan heel veel bestellingen en artikelen gewerkt, dit naast mijn gezin, mantelzorgtaken en diverse flexbaantjes. Vanaf volgende week ga ik echter 3 dagen per week op de (voornamelijk) Duitse klantenservice van een wolwinkel werken. Een geweldige uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Helaas houdt dat wel in dat ik me niet meer zoals gewend kan inzetten voor DeBesteBlijmakers. Daar het niet alleen mijn 'kindje' is, maar het mij ook altijd structuur, een doel en houvast heeft gegeven in soms best roerige tijden, wil ik er beslist niet mee stoppen. Temeer ook daar ik er nog steeds plezier in heb en voldoening uit haal. Je zult het dus voornamelijk gaan merken in wat langere levertijden (voor maatwerk) en misschien wat minder nieuwe artikelen en ontwerpen en waarschijnlijk ook minder frequent social media posts en nieuwsbrieven. Ondanks dat: blijf vooral bestellen, mailen en volgen.

Fijn weekend!
Ingrid
facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet