banner DBB 1
In mijn webwinkel vind je voornamelijk genaaide en gehaakte items, maar eigenlijk vind ik heel veel andere technieken ook leuk om te doen, helemaal als ze weer nieuwe mogelijkheden bieden, zoals bijvoorbeeld borduren. In kruissteekjes wel te verstaan. In de vorige nieuwsbrief heb je al wat nieuwe geborduurde ontwerpen gezien en gaandeweg kreeg ik steeds meer leuke ideeën hiervoor.
Maar wees gerust: ik zal hier niet de hele nieuwsbrief mee vullen, want daarnaast heb ik namelijk ook nog aan leuke bestellingen mogen werken die zeker de moeite waard zijn om te laten zien.
Verder heb ik vanaf nu iedere week een artikel 'in the spotlight' staan mét een leuke aanbieding eraan gekoppeld.

WEEKAANBIEDING

Vorige week maakte ik voor Rosella een blokfluithoes met naam.
De hoesjes maak ik altijd alleen op bestelling, zo kan de klant altijd zelf de stofjes hiervoor uitzoeken. Qua kleur en stijl passend bij de fluitist(e). Ik heb er inmiddels héél veel mogen maken en geen twee zijn hetzelfde geworden.
Als je t/m 25 mei a.s. een blokfluithoes bestelt, borduur ik gratis een naam erop.
Uiteraard heb je dan gewoon keus uit heel veel leuke stofjes. Geef bij je bestelling aan in welke kleur(en) je de hoes wilt hebben, dan stuur ik je wat foto's van mogelijke stofjes.

Omdat deze nieuwsbrief vrijdags verstuurd wordt en de actie van woensdag t/m dinsdag loopt, geef ik gelijk al een tipje van de sluier voor de aanbieding vanaf 26 mei. Dat worden nl. de letterblokken. Meer informatie hierover vind je vanaf woensdag op Facebook en Instagram
Cinzia 2
Maartje 2
regenboog hartjes hanger

W A N D H A N G E R

En daar is 'ie dan: een regenboog wandhanger in kruissteekjes en zelfs ook nog met hartjes.
Zoals al gezegd: met borduren kun je weer heel andere mooie dingen maken.
Omdat ik ervan hou om technieken te mixen, is de wandhanger afgewerkt met gehaakte kralen in de kleuren van de regenboog.
Of er nog meer volgen hangt een beetje af van de vraag ernaar. Heb je belangstelling, laat het me weten, voorlopig is dit dus het enige exemplaar.

C A C T U S S E N

Heel veel klanten snappen het: durf te vragen. Zo ontstaan nl. de leukste ontwerpen, zoals deze geweldige set cactus kussens. Een klant bestelde ze samen met een schommelstoelkussen en ik vond het een leuke uitdaging om ze uit te werken (ik had ze nl. nog niet in mijn assortiment). De klant was er helemaal blij mee en ik ben dan weer blij omdat de klant blij is. En o ja, ik heb ze aan mijn assortiment toegevoegd, dus mocht je belangstelling hebben....!!
set cactus kussens 5
Monica - Sarah

VOOR SARAH

Het was niet voor het eerst dat ik de naam van een baby als eerste hoor. Klanten die voor hun baby'tje dat nog geboren moet worden, iets met een naam erop bij mij bestellen, komen er natuurlijk niet omheen om deze aan mij door te geven.
Maar wees gerust: die naam is bij mij veilig (de meeste klanten ken ik niet eens persoonlijk, dus dat scheelt al) en als ik dan een foto ervan post, dan is dat uiteraard geheel zonder verwijzing naar de ouders. Zo ook met de naamslinger voor Sarah, die ik kort geleden maakte. Een lieve mix van stofjes, gebaseerd op de lenteslinger uit mijn webwinkel.
Eigenlijk had ik nog veel meer kunnen posten, maar dat komt dan weer in een volgende nieuwsbrief. Heb je aan de hand van deze brief vragen en/of opmerkingen, schroom dan vooral niet om te mailen. Enne... durf te vragen, want zo ontstaan echt de allerleukste blijmakers.
Groetjes,
Ingrid


facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet