banner DBB 1
Mede door het mooie weer was het afgelopen week ietwat rustig(er) met bestellingen en heb ik hierdoor tijd gehad om mijn website en voorraad wat te ordenen. Er kwamen nieuwe items bij, een aantal artikelen verhuisde naar de opruiming, sommige producten verdwenen helemaal (iets met inmiddels té gedateerd ofzo) en een paar toffe demo's kregen een eigen plek met ook nog eens een tof prijskaartje eraan. Lees dus gauw verder.

LEUK GEPRIJSD

Om een nieuw artikel te introduceren heb ik altijd even een demo nodig, zodat de klant kan zien wat er mogelijk is. Nu is het zo dat met name demo’s met een naam of letter zo specifiek zijn, dat ze vaak blijven liggen. Zonde natuurlijk, want ze zijn net zo nieuw als alle andere handgemaakte items. Vandaar dat ik ze nu afgeprijsd aanbied, in de hoop dat ook deze leuke spulletjes een mooie bestemming zullen krijgen. Heb je belangstelling voor een of meer artikelen, laat het me weten.
A libel
pauwstoel

POPPENSTOELTJES

Sinds een paar maanden heb ik op mijn site ook een rubriek 'kringkoopjes'. Ik kom nl. regelmatig té leuke spulletjes tegen, maar ja, je kunt helaas niet alles zelf houden....!
Afgelopen week vond ik, na die van vorige week, nóg twee leuke poppenstoeltjes. Een pauwstoel en een meer fauteuil-achtige stoel.
Puntgave en unieke exemplaren en ook nog eens met de optie er een passend kussen bij te bestellen.

S T E R K U S S E N

Ondanks dat het afgelopen week wat rustiger was qua bestellingen, heb ik zeker niet stil hoeven zitten. Onder andere deze set kussens, letterkussen L plus twee sterren, heb ik op bestelling gemaakt. Sterkussens doen het in wafelstof altijd heel goed, maar je kunt ze uiteraard ook in andere stofjes bestellen. Of in een combi ervan. Net wat je zelf het mooist vindt. (NB volgende week zijn ze in de aanbieding....!!).
sterkussen plus letter
Rosanne 5

WEEKAANBIEDING

De weekaanbieding tot en met dinsdag
8 juni is een poppenbedsetje op maat.
Je betaalt voor een matrasje, dekentje en kussentje dan geen €17,50 maar €15. Een setje kan hoekig of ovaal zijn, voor een poppenbedje, poppenwiegje of poppenwagen, voor een pop of een knuffel(beer), stoer of lief. Hoe dan ook: jij bepaalt (al dan niet in overleg met je kind). Geef bij je bestelling aan in welke kleur(en), dan ontvang je van mij foto's van mogelijke stofjes.
NB de volgende weekaanbieding is een sterkussen in zelfgekozen stofjes.
Wie mij ook op social media volgt heeft waarschijnlijk al een aantal nieuwe geborduurde items voorbij zien komen als ook juffen bedankjes (tips voor meester bedankjes zijn overigens meer dan welkom....). Deze gaan de komende tijd nog aangevuld worden.
Daarnaast staat er een serie haarspeldjes en broches voor peuters in de planning.

Mocht je nog vragen, opmerkingen, tips of ideeën kwijt willen, stuur me gerust een mailtje: info@debesteblijmakers.nl

Fijn weekend!
Ingrid


facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet