banner DBB 1
Gevoelsmatig moet de lente nog beginnen, maar ik ben de afgelopen week al bezig geweest met zomerse ontwerpen. Qua kleurstelling gebaseerd op het sterretjesstofje van een paar weken geleden, daar deze kleurcombinatie perfect bleek om een strand-sfeer te creëren.
Verder vind je in deze nieuwsbrief ook de weekaanbieding van deze én alvast die van volgende week. Lees dus gauw verder.

A N K E R

Kussentjes zijn altijd erg leuk en geliefd in een interieur, zo ook in een baby- of kinderkamer. De letterkussens blijven de meest bestelde kussens, maar zo af en toe maak ik ook kussens in andere vormen, zoals een ster, kroon, wolk of hartje.
Helemaal nieuw is nu het anker kussen. Gebaseerd op het concept van de letterkussens. Als demo heb ik er een gemaakt van de sterretjesstof, maar hij is natuurlijk ook in andere gewenste stofjes of kleurtjes te bestellen.
anker
wandhanger strand

W A N D H A N G E R

Een aantal (eigen ontwerp) figuurtjes van deze strand wandhanger heb ik al eerder gebruikt voor muziekmobielen, wagenspanners, speenkoorden en bijtring/rammelaar. Samen met een paar andere figuurtjes maakte ik een wandhanger (die je overigens ook prima voor een raam kunt hangen...) in een heerlijk zomerse sfeer. Voor in een (zomer)babykamer of voor in een (strand)vakantiehuisje of -caravan of....!!

S T R A N D S T O E L

De meesten kennen dit model strandstoel uit oude(re) films of van foto's. In het echt zie je ze helaas niet vaak meer. Té jammer. Toen ik deze puntgave poppenstrandstoel bij de kringloop tegenkwam, twijfelde ik dan ook geen moment: deze móest mee.
Met een kussentje in lichtblauwe en beige ruitjes en wat gehaakte zeesterren gaf ik 'm wat kleur.
Een niet al te grote pop of knuffel doe je hier vast een groot plezier mee.
strandstoel 1
kubussen

WEEKAANBIEDING

Tot en met 1 juni a.s. zijn de letterblokken in de aanbieding. Je betaalt nu geen €7,50 maar €6 per letterblok. Uiteraard kun je kiezen uit héél veel leuke stofjes. Informeer naar de mogelijkheden.
Noteer alvast: van 2-8 juni gaan de poppenbedsetjes op maat in de aanbieding.
Wie weet ben je, mede door het verwachte zomerse weer van de komende dagen, inmiddels helemaal in zomerstemming?! Ik heb hoe dan ook de smaak te pakken.

Ander leuk nieuwtje is, dat het vanaf nu ook mogelijk is om kussens voor kinderschommelstoelen te bestellen. Extra leuk als je deze samen met een kussen voor een 'gewone' schommelstoel bestelt: je krijgt dan 10% korting op een set.

Voor vragen en/of bestellingen kun je me altijd een berichtje sturen: info@debesteblijmakers.nl

Fijn weekend en geniet van het mooie weer!!
Ingrid


facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet