banner DBB 1
De lente is nu echt overal goed merkbaar: aan het zonnetje dat soms al best warm is, aan de dagen die steeds een stukje langer worden, aan de bloembollen die de wereld na de grauwe winter weer kleur geven, aan planten die in de knop zitten en…. aan insecten. Laat nou net zo een insect dé inspiratiebron zijn geweest van een nieuwe serie artikelen.

LIEVEHEERSBEESTJE

Vorige week, tijdens het ramen zemen, spotte ik een heus lieveheersbeestje. Voor mij de eerste dit jaar. Dit kleine, schattige en nuttige beestje, was zich er totaal niet bewust van dat hij op dat moment als inspiratiebron diende voor een nieuwe reeks artikelen in mijn assortiment. Zo heb ik, na de walvis rammelaar/bijtring, nu dus ook een lieveheersbeestje variant en deze heeft inmiddels zelfs al een okerkleurig vriendje. Een aquakleurige (een beetje fantasie mag best?!) is op dit moment in de maak.

Zoals zo vaak, komt van het een het ander: het beestje doet het in een maatje kleiner eigenlijk ook heel leuk en blijkt daardoor zeer geschikt voor een speenkoord.
Waar mijn kleine inspirator is gebleven weet ik niet, maar ik ben ‘m zeer dankbaar voor zijn onverwachte bezoek.
lieveheersbeestje oker 1a
lieveheersbeestje speenkoord oudroze 1
punchneedle rugzak 1a

V O G E L

En nog meer voorbodes van de lente: vogels. Om vrolijk van te worden. Net als van dit rugzakje met vogeltje. Niet alleen schattig, maar ook handig voor dagjes uit, logeerpartijtjes, sport, school en meer.
En wat denk je ervan om ‘m voor het opbergen van een pyjamaatje of speelgoed te gebruiken.
Genoeg mogelijkheden, dus kies maar.

HAASJES en VLINDERS

Bij de lente mogen (paas)haasjes en vlinders natuurlijk niet ontbreken.

De haasjesslinger in pasteltinten is een leuke eye-catcher in een (witte) babykamer. Aan de muur, op of boven een raam, op een kast of aan een ledikantje. Mogelijkheden genoeg. Ook als kraamcadeau voor een (lente)baby.
En uiteraard is deze slinger niet alleen in de lente leuk.Hierbij passend kun je ook nog voor een vlindermobile kiezen. In pastelkleuren zijn de gehaakte vlindertjes leuk, maar wil je ze liever in andere kleuren dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.
haasjesslinger
vlindermobile 2
A luipaardprint

LETTER RAMMELAAR

Gepersonaliseerde artikelen doen het eigenlijk altijd wel goed. Inmiddels heb ik al heel veel verschillende artikelen waarbij het mogelijk is om een letter en/of naam te kiezen.
De rammelaar met letter is een nieuwe variant hierop en ook hiervoor kun je zelf de stofjes uitzoeken en uiteraard de letter. De vorm van de rammelaar zal bepaald worden door de letter.

TIP: je kunt een rammelaar ook als kraamcadeau op laten sturen met een persoonlijke boodschap.
Het leuke van de seizoenen is, dat ze allemaal op hun eigen manier weer inspireren. En soms komt inspiratie zelfs letterlijk aangevlogen....!!

Heb je zelf nog leuke ideeën, voor welk seizoen dan ook, die ik voor jou zou kunnen uitwerken, laat het me weten. Ik ga de uitdaging graag aan.

Groetjes,
IngridHeb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet