banner DBB 1
Bestellingen voor klanten uitwerken is iets wat ik met heel veel plezier doe, maar met minstens zoveel plezier werk ik nieuwe ideeën uit. Daar is niet altijd tijd voor, maar de afgelopen weken vond ik hier dan toch wat ruimte voor. Wie de nieuwsbrief regelmatig leest heeft de nieuwe serie rammelaars en speenkoorden al voorbij zien komen en vandaag heb ik de ballon als nieuw artikel aan mijn assortiment toegevoegd.

LETTERBALLON

Wie mij al een poosje volgt, weet dat ik gek ben op letters. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos (zie ook mijn assortiment) en dat vind ik nou juist het leuke ervan.
Nieuw is deze leuke wandhanger in de vorm van een ballon. Mét letter.
Het is de bedoeling dat deze alleen op bestelling gemaakt gaat worden, zodat jij als klant altijd de kleur en de letter kunt bepalen.
Uiteraard heb ik wel eerst een demo gemaakt. De ballon (zonder koord) is ca. 25cm hoog. Leuk als kraamcadeau of gewoon voor je eigen baby- of kinderkamer.
ballon petrol b
babyborn lentesetje 1

LENTESET

Afgelopen winter heb ik voor de babybornpop leuke wintersetjes gemaakt: poncho’s met bijpassende accessoires. Die bleken best populair, dus heb ik er een lente variant op gemaakt: een poncho met leuk mutsje en een bijpassend katoenen rokje. Voor de wat frissere lentedagen. Zo kan de babybornpop ook dan mee naar buiten.

SIEM

Daar zijn ze weer: letters. Dit keer op blokken. Deze week kreeg ik een bestelling voor Siem. Hier is heel goed te zien hoe leuk het is om met verschillende stofjes een mooi geheel te creëren. Ik heb heel veel stofjes liggen, dus stuur bij belangstelling een berichtje, dan ontvang je van mij foto’s van de stofjes waaruit je een combinatie kunt maken.
Siem
zwart wit
bruin beige blauw

STOER

Vorige week ben ik begonnen met ‘beste uit resten’ slingers. De eerste exemplaren waren duidelijke wat meer voor meisjes, maar inmiddels heb ik ook een aantal stoere 'beste-uit-resten-slingers' gemaakt.
Deze slingers zijn leuk geprijsd, maar er is dan ook van elk maar 1 exemplaar beschikbaar. Op is dus dan ook echt op.
De afgelopen jaren kreeg ik regelmatig foto's van klanten toegestuurd. Heel leuk, maar eigenlijk deed ik daar niet echt wat mee. Best jammer, dus heb ik ze een paar weken geleden een eigen plek op mijn site gegeven. Neem er gerust eens een kijkje en heb jij ook een leuke foto met een artikel van DeBesteBlijmakers, mag je die altijd naar mij mailen. Wie weet komt jouw foto dan ook daar te staan.

Groetjes,
Ingrid


facebook instagram 
Heb je de vorige nieuwsbrieven gemist?
Je kunt deze nog teruglezen op mijn website.
MailPoet