besteblijmakers
Dit is nu echt zo een tijd waarin kerst en sinterklaas door elkaar lopen. De winkels zijn in kerstsfeer omgetoverd terwijl de Sint druk bezig is met (schoen)cadeautjes kopen. Best gezellig vind ik en het kan prima samen, toch?! In deze nieuwsbrief daarom dan ook wat haakideetjes voor kerst en wat cadeausuggesties voor beide feesten.

GRATIS PATROON

Wil je nog even een snel kerstdecoratie haken, dan is deze kerstboom hier heel geschikt voor. Je kunt de boom zo groot maken als je wilt en door een dikker of dunner garen te gebruiken, krijgt die een heel andere uitstraling. En natuurlijk kun je 'm in elke kleur haken die je wilt en eventueel met bijpassende kralen of knopen versieren. Het gratis patroon vind je op mijn website hier.

LETTERKUSSENS

De afgelopen week mocht ik een set letterkussens maken voor 2 broertjes die een nieuwe kamer hebben gekregen. Zoals je ziet, kun je met stofjes en kleurtjes leuke combinaties maken.

NAAMSLINGERS

Ook maakte ik afgelopen week nog een geboorteslinger in bijna dezelfde kleurtjes als de letter L. De klant van deze slinger bestelt regelmatig een naamslinger bij mij als kraamcadeau en zij is niet de enige. Ik heb inmiddels een nog steeds groeiende groep klanten die regelmatig een slinger of letterkussen bij bestellen als ze een kraamcadeau nodig hebben. Heb je ook belangstelling? Informeer dan naar de mogelijke stofjes. Deze vul ik regelmatig aan met nieuwe stofjes/kleurtjes.
Wat een leuk alternatief voor een naamslinger of letterkussen is, is een set letterblokken. Ook hiervoor kun je zelf de kleurtjes en stofjes kiezen. Zet ze naast elkaar of op elkaar. Op een vensterbank, kast, of plankje. Je hebt er altijd wel plek voor.

STERKUSSEN

Tot slot nog een patroon voor een sterkussen. Voor de kerst, maar natuurlijk ook mooi in een kinderkamer. Varieer met garens en/of kleuren. Maak er 1 of maak een leuke set. Kortom: eindeloze mogelijkheden met 1 patroon.
Dit was het weer voor deze keer. Mocht je nog iets voor pakjesavond willen bestellen, het wordt kortdag, maar ik ga m'n best voor je doen.
Voor kerst heb je gelukkig nog wat meer tijd, maar wacht niet te lang: over 4 weken is het alweer zo ver.

Mocht je iets willen bestellen of heb je vragen, stuur mij een mailtje: info@debesteblijmakers.nl , neem een kijkje op mijn website of volg mij op social media.

Een lieve groet en een gezellig Sinterklaasfeest,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nlUitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet