besteblijmakers
Jaaa.... en dan is het ineens bijna zover: de intocht van de Sint. Het wordt nu dan wel hoogtijd voor cadeautjes en versieringen. In deze nieuwsbrief hiervoor wat tips. Houd er wel rekening mee, dat wanneer je iets op maat laat maken, hier een levertijd aan verbonden is, dus wacht vooral niet te lang.

PATROON ZEILBOOT / VUURTOREN

De Sint komt weliswaar met een stoomboot, maar een zeilboot doet het bij kinderen vaak ook erg leuk. Mijn patroontjes voor zowel het zeilbootje als de vuurtoren kun je bij mij bestellen, maar ik maak uiteraard ook een wagenspanner, mobiel of speenkoord voor je.

SINT & PIET

Nu we toch bij de goedheiligman zijn, wil ik je nog een keer op de haakpatroontjes voor Sint en Piet attenderen. Als je de 'basisset' voor de kegelpoppetjes hebt, dan kun je deze met de 'winterset' uitbreiden. Bij deze winterset zitten dan de patroontjes voor o.a. Sint & Piet, de kerstman en een sneeuwpop.

LETTERS

Bij het Sintfeest horen uiteraard ook letters. Weliswaar chocoladeletters, maar de stoffen variant zijn ook erg leuk en gaan ook nog eens veel langer mee dan de gemiddelde chocoladeletter. En kies je voor de letterkussens kleuren waar je kind van houdt of de kleuren uit zijn/haar kamer, dan scoor je natuurlijk wel dubbele punten als hulpsint of -piet.
Ook gaan er ieder jaar weer veel poppenwiegjes de deur uit. Sint en kerstman geven ze graag cadeau en ik begrijp dat maar al te goed. Ze kunnen zelf de stofjes uitzoeken, waardoor een wiegje zowel voor lieve poppen als stoere knuffels geschikt is. Maar ook hier geldt: bestel op tijd in verband met de levertijd.

BLOKFLUITHOES

Het meest bestelde decembercadeau is toch wel de blokfluithoes. Deze wordt zowel door de Sint als de kerstman ieder jaar weer volop besteld. Het leuke is, dat je, net als bij de letterkussens, hiervoor de stofjes passend bij je kind kunt uitzoeken. Niet voor niets dus, dat de hoesjes voor in de zak en onder de boom zo populair zijn. En natuurlijk heb ik zowel stoere als lieve stofjes hiervoor.
Dit was 'm weer voor vandaag. Misschien heb je wat inspiratie op kunnen doen voor 5-december-cadeautjes.

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief iets bestellen of heb je vragen, je mag me altijd vrijblijvend mailen: info@debesteblijmakers.nl.

Neem ook eens een kijkje op mijn website of volg mij op social media.

Een lieve groet en tot de volgende nieuwsbrief,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nlUitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet