besteblijmakers
En dan is het ineens weer wintertijd. Ik moet er altijd even aan wennen, maar ieder seizoen heeft dan toch ook weer zo zijn eigen charme. De korte dagen nodigen ook wel weer uit tot gezelligheid en langzaam maar zeker ook om te beginnen aan de voorbereidingen voor de december feestdagen. Vooral voor het maken van decoratie wordt het nu wel tijd, wil je alles op tijd af hebben.

GRATIS PATROON

Ik wil daarom deze nieuwsbrief dan ook beginnen met een leuk gratis haakpatroon. Voor een kerstboom. Deze boom is vrij makkelijk en snel te maken. Door een boom in een ander (dikte) garen en/of kleur te maken, krijg je een steeds weer ander resultaat. Zo kun je dus ook leuk een paar verschillende kerstbomen bij elkaar zetten. Je kunt de boom ook nog versieren met kralen en of slingers, voor jezelf of om cadeau te geven. Laat je creativiteit de vrije loop.
Post jouw boom gerust op Instagram en tag @debesteblijmakers graag.

SINT & PIET

Voordat het echter kerst is, hebben we natuurlijk eerst nog het Sinterklaasfeest. Heb je een seizoenstafel, -hoek of -vensterbank. Dan mogen Sint en Piet hier natuurlijk niet ontbreken. Als je de 'basisset' voor de kegelpoppetjes hebt, dan kun je deze met de 'winterset' uitbreiden.

WINTERTRUI

Wintertijd, daar hoort natuurlijk een heerlijk warme trui bij. Zoals deze mooie roze trui voor de babybornpop. Behalve deze trui, vind je op mijn site nog meer leuks voor de (babyborn)pop. Voor poppenmoeders vinden zowel de Sint als de kerstman hier vast nog wel meer leuke cadeautjes.

STERRENHEMEL

In de winter ontbreken sterren, wolken, regenbogen en de maan natuurlijk ook niet. Passend hierbij een wieghanger. Hang 'm aan het hemeltje van de wieg, aan de muur of voor een raam. Er zijn 4 varianten beschikbaar en uiteraard is er ook een lieve variant beschikbaar. Leuk voor pakjesavond of voor onder de boom.
Dit was 'm weer voor vandaag. Ik hoop je hiermee wat winterwarmte te hebben kunnen geven.

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief iets bestellen of heb je vragen, je mag me altijd vrijblijvend mailen: info@debesteblijmakers.nl.
Neem ook eens een kijkje op mijn website of volg mij op social media.

Tot gauw en een lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nlUitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet