besteblijmakers

op bestelling gemaakt

Mijn vakantie zit er inmiddels weer op en de eerste bestellingen zijn alweer de deur uit. Maar ook voor mijn vakantie heb ik aan nog wat leuke bestellingen mogen werken, waarvan ik er jullie een aantal laat zien.

Vooral de naamslingers waren de afgelopen weken erg populair. Het leuke is, zoals jullie misschien inmiddels wel weten, dat je altijd zelf de kleuren dan wel de stofjes voor hiervoor kunt uitzoeken en natuurlijk bepaal je zelf ook de lengte. De slingers zijn erg populair als (kraam)cadeau, maar kunnen zijn ook leuk in een baby- of kinderkamer of bij verjaardagen.
Tussen de slingers door, maakte ik dan ook nog letterkussens en
poppenreiswiegjes en poppenbedsetjes, Ook deze maak ik alleen op bestelling én in door jou gekozen stofjes. Heb jij een poppenmoeder die je blij kunt maken met zo een bedje of setje, informeer gerust naar de mogelijkheden.
Ondertussen heb ik ook nog aan iets anders leuks gewerkt: de bedjes voor Fien & Frits. Dit schattige muisjesstel had ik even geleden al gemaakt, maar de bedjes bleven maar liggen. Tot vorige week. De bedjes kregen leuke gehaakte dekentjes en kussentjes, passend bij de bedjes.
Van dit leuke setje, 2 muisjes plus 2 complete bedjes, is maar 1 exemplaar. Dus op=op.
Met dit lieve stel wil ik deze nieuwsbrief eindigen. Heb je belangstelling voor Fien & Frits of wil je een bestelling plaatsen voor een van bovenstaande artikelen, laat het me weten: info@debesteblijmakers.nl.
Ben je nog op zoek naar inspiratie, neem dan even een kijkje op mijn website.

Tot gauw en een lieve groet,
Ingrid
facebook instagram 
info@debesteblijmakers.nl
www.debesteblijmakers.nlUitschrijven
Email Marketing Powered by MailPoet